Την πόρτα των φυλακών θα διαβεί σήμερα ένας 46χρονος κτηνοτρόφος, πρώην δημοτικός σύμβουλος από χωριό της Καρδίτσας, ο οποίος χθες καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, διότι αποδείχθηκε πως αποπειράθηκε να βιάσει την ανιψιά του.

Το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο επισκέφτηκαν οι εκπρόσωποι του Σωματείου Ιδιοκτητών Επισκευαστών Επιβατικών Αυτοκινήτων Ν. Καρδίτσας.

Έργα ύψους 3,35 εκατ. ευρώ δρομολογήθηκαν για το νομό Καρδίτσας σε ό,τι αφορά την ανάδειξη θρησκευτικών και ιστορικών μνημείων.

Ένα χρόνιο πρόβλημα του Δημοτικού σχολείουΚαλλιθήρου αντιμετώπισε η νέα Δημοτική αρχή Καρδίτσας. Ειδικότερα η Δημοτική αρχή όπως έχει δηλώσει, παρεμβαίνει με κάθε πρόσφορο μέσο εξαντλώντας τις δυνατότητες που έχει για την επίλυση αντίστοιχων προβλημάτων όπως αυτό της ακαταλληλότητας της στέγης του Δημοτικού σχολείου Καλλιθήρου, πρόβλημα το οποίο υφίστατο εδώ και χρόνια.

Έργο μεγάλης σημασίας βρίσκεται σε εξέλιξη στον ορεινό όγκο της Αργιθέας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, στο οδικό δίκτυο στη θέση «Σκάλα», στο Ανθηρό προχωρούν εργασίες με σκοπό τη δημιουργία ασφαλών συνθηκών πρόσβασης και αναβάθμισηςτης περιοχής.

Με το νέο Διοικητή του Ε.Φ.Κ.Α. κ. Χρήστο Χάλαρη συναντήθηκε ο βουλευτής Ν.Δ. Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός, με τον οποίο είχε εποικοδομητική συζήτηση για θέματα της αρμοδιότητάς του.

Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας προχώρησαν στη σύλληψη ενός ιερέα, κάτοικου χωριού της περιοχής για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας!

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Συνάντηση με τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο είχε ο πρόεδρος και στελέχη του Θεοδωρίδειου Κέντρου «Ορίζοντες». Ο πρόεδρος κ. Θ. Θεοδωρόπουλος ενημέρωσε το δήμαρχο για τη λειτουργία του Κέντρου.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του δημάρχου Σοφάδων, κ. Αθανάσιου Σκάρλου, του προέδρου του Ερυθρού Σταυρού Καρδίτσας κ.Βασίλειου Γκιζλή και του υπαλλήλου του τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Καρδίτσας κ.Θεόδωρου Κουτσώνα.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Μεγάλη δυσαρέσκεια προκάλεσε στη μικρή κοινωνία της Τ.Κ. Καταφυγίου του Δήμου Καρδίτσας, έλεγχος που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από κλιμάκιο του Π.Ε.Κ.Α. Θεσσαλίας σε καφενεία του χωριού, στο πλαίσιο της εκστρατείας που έχουν ξεκινήσει ασφαλιστικά ταμεία σε όλη τη χώρα για πάταξη της αδήλωτης εργασίας.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1