ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης δρόμων στην Τοπική Κοινότητα Προδρόμου. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας Κωνσταντίνος Ξυλομένος και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Προγραμματισμού & Διαφάνειας και υπεύθυνος της Δημοτικής Ενότητας Κάμπου Γιάννης Σβάρνας πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο, μαζί με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Προδρόμου κ. Β. Οικονόμου

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικοποίησης οι νέοι –ες του «Θεοδωρίδειου Κέντρου –Ορίζοντες» του Δήμου Καρδίτσας, πραγματοποίησαν έξοδο για καφέ στο Ξενοδοχείο «Thessalikon Grand», όπου ήταν προσφορά του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου κ. Τζιότζιου Γιάννη.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στην αναβάθμιση του πρασίνου στις πλατείες, τον κεντρικό πεζόδρομο και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους της πόλης προχωρά αυτό το διάστημα η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας υλοποιώντας ένα εκτεταμένο πρόγραμμα φυτεύσεων καλλωπιστικών φυτών και εποχιακών λουλουδιών.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο “Συντηρήσεις και Βελτιώσεις Υποδομών Δ.Ε. Καρδίτσας Έτους 2017” προϋπολογισμού 530.000€ που χρηματοδοτείται από τη ΣΑΤΑ και τακτικά έσοδα του Δήμου, στο πλαίσιο του οποίου ασφαλτοστρώνονται αυτό το διάστημα δρόμοι εντός της πόλης της Καρδίτσας.

Εξαρθρώθηκε από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Παλαμά σπείρα κλεφτών με "αδυναμία" στα μελίσσια. Πρόκειται για έναν 43χρονο και έναν 27χρονο, φαναρτζή στο επάγγελμα που δρούσαν για καιρό στην ευρύτερη περιοχή.

 Στην ολοκλήρωση της διαδικασίας σύνδεσης των Ιερών Ναών Καρδίτσας και Φαρσάλων με το δίκτυο φυσικού αερίου προχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης της Ιερά Μητροπόλεως Τιμόθεος καθώς και πολλοί πατέρες εκ των Ιερών Ναών της Μητρόπολης, ενώ από την εταιρία ο γενικός διευθυντής Λεωνίδας Μπακούρας και η διευθύντρια Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων Ευθυμία Καλογήρου.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

«Νέοι Ορίζοντες» είναι η ονομασία της νέας δημοτικής κίνησης του Διοικητή των Νοσοκομείων της Λάρισας και υποψήφιου Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτη Νάνου.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στην αναβάθμιση των συστημάτων θέρμανσης, για την χρήση φυσικού αερίου, προχωρούν Περιφέρεια Θεσσαλίας και Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του εν λόγω έργου.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Εκδήλωση για την παρουσίαση των προτάσεων για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) στην πόλη της Καρδίτσας συνδιοργανώνουν ο Δήμος και το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Δυο νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 322.000 ευρώ μπαίνουν στη φάση της υλοποίησης  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1