ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα αναστέλλει τη λειτουργία της η Δ.Ο.Υ. Καρδίτσας λόγω εμφάνισης τριών κρουσμάτων κορονοϊού σε υπαλλήλους της.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα και στα 86 δείγματα που ελήφθησαν από αιρετούς και υπαλλήλους όλων των Δ/νσεων της Π.Ε Καρδίτσας, κατά τη διαδικασία των rapid test, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο κτίριο της Π.Ε Καρδίτσας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Έντονα δυσαρεστημένοι είναι οι αγρότες του Νομού Καρδίτσας για τα πορίσματα των εκτιμήσεων του ΕΛΓΑ στις πληγείσες από τον «Ιανό» καλλιέργειες δήλωσε χθες από τον Παλαμά ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Κώστας Τζέλλας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου συναντήθηκε με τη νέα Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη, προκειμένου να συζητηθεί ο σχεδιασμός για τη χάραξη στρατηγικής ανάπτυξης ποικίλων μορφών εναλλακτικού εγχώριου τουρισμού, αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Στη μάχη κατά του παγετού έριξε την αλατιέρα που προμηθεύτηκε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που είχαν προκληθεί από τον «Ιανό» στο τμήμα της επαρχιακής οδού προς τις Τ.Κ. Κρύας Βρύσης, Ξυνονερίου, Αγίου Γεωργίου.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Στην τελική φάση εισέρχονται οι διαδικασίες για την έναρξη της κατασκευής του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καρδίτσας. Ο Καρδιτσιώτης υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, που ανέλαβε συντονιστικό ρόλο ανάμεσα στο αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την ΚτΥπ ΑΕ ως φορέα υλοποίησης του έργου και τον Δήμο Καρδίτσας, έκανε γνωστό πως το επόμενο διάστημα αναμένεται η τελική έγκριση του έργου από την αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα (ΣΔΙΤ).

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Ένα σημαντικό έργο για τον κεντρικό τομέα της πόλης αρχίζει τις επόμενες ημέρες να κατασκευάζεται, καθώς στο Δημαρχείο Καρδίτσας υπογράφηκε η σχετική σύμβαση.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Με προκαταρκτικές εργασίες στην κοίτη του ποταμού Πάμισου ξεκίνησε η αποκατάσταση των ζημιών στο επαρχιακό δίκτυο Καρδίτσας - Άρτας στο ύψος της Τ.Κ Πορτής. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο, που επισκέφτηκε το σημείο, πρόκειται για εργασίες απαραίτητες, πριν από συγκεκριμένες τεχνικές παρεμβάσεις:

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Δεν φθάνουν τα προβλήματα από τον «Ιανό» και τις κατολισθήσεις στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, έγινε και διάρρηξη με φθορές που προκάλεσαν άγνωστοι στον χώρο της παιδικής εξοχής κατασκήνωσης Νεράιδας του Δήμου λίμνης Πλαστήρα.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1