ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ από την Λάρισα με επικεφαλής τον Προϊστάμενο του Περιφερειακού Καταστήματος κ. Λιόντο Μιχάλη και τον επόπτη Καρδίτσας κ. Σπυρόπουλο Σπύρο βρέθηκε χθες το πρωί, στην περιοχή του Δήμου Σοφάδων, για μια πρώτη εκτίμηση των επιπτώσεων της Κυριακάτικης κακοκαιρίας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Μια μοναδική βραδιά κάτω από το φως της Πανσελήνου θα ζήσουν όσοι βρεθούν την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ. στο χώρο του ιερού της Ιτωνίας Αθηνάς στην Τοπική Κοινότητα Φίλιας του Δήμου Σοφάδων.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στην οριστικοποίηση του προγράμματος εκδηλώσεων και δράσεων, καθώς και στα προτεινόμενα μόνιμα μέτρα που θα πλαισιώσουν τη συμμετοχή του Δήμου Καρδίτσας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019 αναμένεται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα η Ομάδα Εργασίας αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου με συντονιστή τον Αντιδήμαρχο Ψηφιακής Πολιτικής, Καινοτομίας & Δράσεων Νεολαίας κ. Βασ. Κουρκούνα.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου και οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πούλιος Μπάμπης και Γραμμένος Κώστας επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Μουζακίου και πραγματοποίησαν διεξοδική σύσκεψη με τη Διευθύντρια κα. Τζούνα Βασιλική, καθώς και με τα διοικητικά στελέχη κα. Τσουρή Ελένη, κ. Σκρέτα Κώστα και κ. Πούπη Δημήτρη.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Νότες και μελωδίες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, από την Κυριακή 14 Ιουλίου, οι Καρδιτσιώτες, καθώς ο Δήμος Καρδίτσας ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα συναυλιών με τοπικά μουσικά σχήματα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019".

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ένα περιστατικό που αναστάτωσε περαστικούς και καταστηματάρχες στην περιοχή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, συνέβη χθες το μεσημέρι.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στο πλαίσιο των αποφάσεων 131/2015 και 132/2015 του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, εγκρίθηκε η ίδρυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας το οποίο υπάγεται στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συγκεντρώνοντας το υψηλότερο ποσοστό ψήφων στην Θεσσαλία, ο Νομός Καρδίτσας «βάφτηκε» κυριολεκτικά «γαλάζιος» το βράδυ της 7ης Ιουλίου!

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Σε συμβολική δίωρη περίπου κατάληψη της ΔΥΟ Καρδίτσας προχώρησαν χθες το πρωί οι εργαζόμενοι, διαμαρτυρόμενοι για την μη επίλυση του κτιριακού ζητήματος, μετά και το τελευταίο περιστατικό της πτώσης μέρος του ταβανιού στον τέταρτο όροφο όπου λειτουργεί το οικονομικό τμήμα.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου, «Accommodation & services to asylum seekers and beneficiaries of international protection in Karditsa» (Agreement No: GRC01/2019/0000000193/001), το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ΑΝΚΑ Α.Ε. προτίθεται να προσλάβει εξειδικευμένο προσωπικό με συμβάσεις εργασίας έως τη λήξη του έτους (31/12/2019), με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 9-7
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1