ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Συνεχίζονται οι συστηματικές παρεμβάσεις του Δήμου Σοφάδων στην κατεύθυνση της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτ. Καραγιάννη)
Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 25/6/2020 στον νομό Καρδίτσας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Απελπισμένοι είναι οι καλλιεργητές πεπονιών στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Σελλάνων του Δήμου Παλαμά. Σε χιλιάδες στρέμματα η παραγωγή πεπονιών έχει καταστραφεί λόγω των άκαιρων βροχοπτώσεων.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Ιδιαίτερα αποδοτική είναι η συνεργασία του βουλευτή Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν μεγάλα έργα πνοής για τον Νομό Καρδίτσας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Το ΤΣ Καρδίτσας της ΚΝΕ απευθύνει με ανακοίνωσή της κάλεσμα στη νεολαία «να παλέψει ενάντια στην πολιτική που θέλει τους νέους και τις νέες με «θολωμένο μυαλό» και σκυμμένο κεφάλι!

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ως μοχλό ανάπτυξης για όλη την ελληνική περιφέρεια χαρακτήρισε το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος που παραβρέθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος.

ΑΘΗΝΑ
Νομοθετική ρύθμιση που θα διασφαλίζει τη φυσική παρουσία και των δύο διαζευγμένων γονέων στο μεγάλωμα των παιδιών τους, προανήγγειλε για το ερχόμενο φθινόπωρο ο υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας, τοποθετούμενος επί του νομοσχεδίου για το «Ενιαίο κείμενο Δικονομίας για το Ελεγκτικό Συνέδριο», η επεξεργασία του οποίου άρχισε το απόγευμα από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σοφάδων, για την αντιπυρική προστασία, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, υπό την προεδρία του δημάρχου κ. Θάνου Σκάρλου.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτης Καραγιάννη)
Νεκρός βρέθηκε χθες το μεσημέρι 41χρονος αθίγγανος κάτοικος του οικισμού «Μαύρικα» σε αρδευτικό κανάλι στην Τοπική Κοινότητα Σταυρού του Δήμου Καρδίτσας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Δύο νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 101.560 ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1