ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Αντιπροσωπεία της Διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Γ. Καββαθά, τον Αντιπρόεδρο κ. Ευάγ. Αγγελάκη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Αθ. Νικολόπουλο και το Επιστημονικό Στέλεχος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ. Λ. Βατικιώτη επισκέφθηκε την Καρδίτσα κατόπιν πρόσκλησης της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Από τη δεύτερη ημέρα που χτύπησε τον Νομό Καρδίτσας  ο «Ιανός», το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών απέστειλε δεκάδες στελέχη του μηχανικούς για να ξεκινήσουν την καταγραφή των καταστροφικών συνεπειών της θεομηνίας στην Καρδίτσα και σε όλους τους Δήμους.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Σύσκεψη για την επόμενη ημέρα της καταστροφής στην Καρδίτσα και ειδικά για τις χιλιάδες επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πλημμύρα του «Ιανού», πραγματοποίησε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με τους Βουλευτές του Νομού κ.κ. Κώστα Τσιάρα που είναι Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργο Κωτσό και Ασημίνα Σκόνδρα.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Σε μια σπουδαία άκρως τιμητική κίνηση προχώρησε η οικογένεια Αντετοκούνμπο αφού θα συνδράμει για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή της Καρδίτσας, αποστέλλοντας είδη πρώτης ανάγκης!

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Σε Μουζάκι, Καρδίτσα και Παλαμά περιόδευσε χθες η πρόεδρος του «Κινήματος Αλλαγής» κ. Φώφη Γεννηματά προκειμένου να λάβει λεπτομερή γνώση των τεράστιων καταστροφών που προκάλεσε στο πέρασμά του ο «Ιανός».

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Την εικόνα της πόλης και γενικότερα του Δήμου Καρδίτσας μετά την πλημμύρα μετέφερε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος στον γ.γ. του ΚΚΕ κ. Δημ. Κουτσούμπα με τον οποίο συναντήθηκε χθες.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταγραφή ζημιών σε σπίτια και καλλιέργειες στον Δήμο Σοφάδων.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Υπόσχεση για άμεση υλοποίηση σημαντικών μέτρων ενίσχυσης για τους πλημμυροπαθείς του νομού Καρδίτσας και γρήγορη ένταξη έργων των πληγέντων Δήμων σε χρηματοδοτικά προγράμματα όπως ο «Αντώνης Τρίτσης» έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους Καρδιτσιώτες.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Την Καρδίτσα επισκέφθηκε η υφυπουργός Υγείας αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας και εξαρτήσεων κ. Ζωή Ράπτη μετά τη θεομηνία που έπληξε τον Νομό.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας)
Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή Καρδίτσας κ. Κώστα Τσιάρα, αυξήθηκαν τα ποσά έκτακτης επιχορήγησης στους Δήμους του Ν. Καρδίτσας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της καταστροφικής θεομηνίας που έπληξε τον Νομό.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1