ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Στην τελική ευθεία για την προμήθεια τεσσάρων νέων απορριμματοφόρων μπήκε η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας καθώς ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης προσφορών στον σχετικό διαγωνισμό.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
To Kέντρο Υγείας Σοφάδων επισκέφθηκε ο Διοικητής, της 5ης ΥΠΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κ. Φώτης Σερέτης.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Στη συνεδρίαση στο Δημαρχείο Μουζακίου, η Διαπαραταξιακή Επιτροπή για τα «Καραϊσκάκεια 2021», με πρόεδρο τον δήμαρχο Μουζακίου, κ. Φ. Στάθη, αποφάσισε ομόφωνα τη μερική αναβολή των εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας (θα εορταστούν 2 από τις συνολικά 5 ημέρες).

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Πρόταση στο πλαίσιο της ψηφιακής σύγκλισης ύψους 855.600 ευρώ υπέβαλε ο Δήμος Καρδίτσας στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Στην υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια και τοποθέτηση σωλήνων άρδευσης για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020», προχώρησε ο δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Ν. ΧΑΡΙΣΟΥΛΗΣ και ΣΙΑ Ε.Τ.Ε.», παρουσία της αρμόδιας μηχανικού Σοφίας Κάλφα - Μανίκα.

Να δοθεί BONUS στους πλημμυροπαθείς υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων του Νομού Καρδίτσας λόγω «Ιανού» ζήτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κωτσός, από την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως, στη συνάντησή τους.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Η άριστη συνεργασία της Π.Ε. Καρδίτσας και του ΤΟΕΒ Σελλάνων επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας, κ. Κωστή Νούσιου και του νέου προεδρείου του Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων που τον επισκέφτηκε.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Ο κύριος Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος μετά την ανάληψη της αντιδημαρχίας Αλληλεγγύης του Δήμου Καρδίτσας, λόγω φόρτου εργασίας, πολλών απαιτήσεων και υποχρεώσεων που τον απορροφούν από τα νέα καθήκοντα του, ύστερα από μια μακρά πολύχρονη και επιτυχημένη θητεία παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Συνάντηση με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης, στο γραφείο του στο Υπουργείο Εσωτερικών.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Την έντονη αντίθεσή του στο νέο σχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση και συγκεκριμένα το Υπουργείο Ανάπτυξης προς ψήφιση στη Βουλή σχετικά με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών, διατράνωσε το Σωματείο Παραγωγών Κηπευτικών Λαϊκών Αγορών Νομού Καρδίτσας.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1