ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτ. Καραγιάννη)
Σε παρεμβάσεις ύψους 240.000 ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε τμήματα του οδικού δικτύου του Νομού Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτ. Καραγιάννη)

Τις πρυτανικές αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο δήμαρχος λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος με σκοπό την προώθηση συνεργασίας Δήμου και ΑΠΘ.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτ. Καραγιάννη)
Μια μεγάλη παρέμβαση, στο τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και της διαχείρισης απορριμμάτων και βιοαποβλήτων κάνει o Δήμος Καρδίτσας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτ. Καραγιάννη)
Το οδικό τμήμα που ενώνει τους οικισμούς Νεράιδα και Τριφύλλα στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)
Με τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων της Καρδίτσας συναντήθηκε ο δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Παράσταση διοργάνωσαν το ΠΑΜΕ και άλλα τοπικά σωματεία - σύλλογοι στον δήμαρχο κ. Βασίλη Τσιάκο, διαμαρτυρόμενοι για απόφαση της Δημοτικής Αρχής να αλλάξει τη χρήση τμήματος περίπου ενός στρέμματος του πρώην στρατοπέδου «Λουμάκη» προκειμένου αυτό να διατεθεί στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων ώστε εκεί να ανεγερθεί νέος Ιερός Ναός του Αγίου Σεραφείμ πολιούχου της Καρδίτσας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας )
Πάνω στα αγραφιώτικα βουνά, στο Παλιοζωγλόπι Ραχούλας Δήμου Καρδίτσας, το χωριό όπου γεννήθηκε ο Χαρίλαος Φλωράκης, στο αγνάντιό του, ψηλά στον Αϊ-Λια, όπου ο ίδιος διάλεξε να ταφεί, βρέθηκαν την Κυριακή δεκάδες κομμουνιστές και κομμουνίστριες, αγωνιστές, άνθρωποι κάθε ηλικίας, για το πολιτικό μνημόσυνο του Χαρίλαου Φλωράκη, 15 χρόνια μετά τον θάνατό του, που διοργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΚΚΕ.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα παρουσία και του πρωτοσύγκελου κ. Αμφιλόχιου, με ομόθυμη διάθεση συνεργασίας για την Ανάπτυξη της παραλίμνιας περιοχής.

KAΡΔΙΤΣΑ
Σε έναν άνετο χώρο ο οποίος ανακαινίστηκε με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας λειτουργεί πλέον το αγροτικό Ιατρείο της Ραχούλας.

KAΡΔΙΤΣΑ
Πανευρωπαϊκή είναι πλέον η αναγνώριση της Καρδίτσας ως πόλης του ποδηλάτου και ως πόλη που προωθεί αποτελεσματικά τη βιώσιμη κινητικότητα.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1