ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Μεγάλη συναυλία για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας οργανώνει η Δημοτική αρχή σε συνεργασία με την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων, το ΕΒΕ Καρδίτσας, και τον Εμπορικό Σύλλογο.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Σήμερα στις 20:30 το βράδυ εγκαινιάζεται η 19η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας στο άλσος Παυσιλύπου, με βασική διοργανώτρια την Οικόσφαιρα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Π.Ε. Καρδίτσας, τον Δήμο Καρδίτσα, την Αναπτυξιακή Καρδίτσας ΑΕ, την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας, την ΠΑΔΥΘ, τον Φυσιολατρικό Όμιλο Καρδίτσας και τον Σύλλογο Φίλων Μουσείου Καρδίτσας.

Με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο συναντήθηκε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

Το Δ.Σ. της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας έδωσε συνέντευξη Τύπου χθες καλώντας τους Αγροτικούς Συλλόγους της Καρδίτσας σε σύσκεψη για τη χαμηλή τιμή του βαμβακιού.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Μια πρωτόγνωρη βιωματική εμπειρία έζησαν ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος και ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος για την εβδομάδα κινητικότητας κ. Σωκράτης Παππάς.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Καρδίτσας σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. Α21, διοργάνωσε με επιτυχία εκπαιδευτικό εργαστήριο με θέμα: «Αναγνώριση Θυμάτων Εμπορίας Ανθρώπων (Victim Identification Workshop)».

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φ. Καραγιάννη)
Σειρά παρεμβάσεων για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης και των τοπικών διαμερισμάτων επιχειρεί από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της, την 1η του Σεπτέμβρη, η νέα δημοτική αρχή Καρδίτσας.

KAΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη συνάντησε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Ι. Ρόβα. Στη συνάντηση ο δήμαρχος συζήτησε με τον κ. Αυγενάκη για τις αθλητικές υποδομές που υπάρχουν στην περιοχή και για τις δυνατότητες αναβάθμισής τους.

KAΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 11 χθες το πρωί, κοντά στο ΚΤΕΛ Παλαμά, όταν κατά πληροφορίες ένα μηχανάκι και μια μοτοσικλέτα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του πρώτου οχήματος, ηλικίας 63 ετών. Μια κοπέλα 18 ετών που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα είναι καλά στην υγεία της. Έρευνα για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Παλαμά.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Με το 1ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων και Γευσιγνωσίας, που διοργάνωσε ο Δήμος Μουζακίου από 1 έως και 3 Σεπτεμβρίου στην πλατεία «Πασιαλή», άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων και δράσεων της νέας Δημοτικής Αρχής στο Μουζάκι.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 9-7
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1