ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Κλείνει ο τελευταίος κινηματογράφος με ερωτικές ταινίες

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2017 18:20

ΠΑΡΙΣΙ

Ο τελευταίος κινηματογράφος πορνό της γαλλικής πρωτεύουσας, ο Beverley ετοιμάζεται να προβάλλει τον τελευταίο του «μικρό θάνατο» καθώς θα κλείσει τις πόρτες του στο τέλος του έτους. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, είναι το τέλος μιας εποχής.

Ο κινηματογράφος θα κλείσει τις πόρτες του στα τέλη του 2017, όταν ο 74χρονος ιδιοκτήτης του Μορίς Λαρός, θα βγει στη σύνταξη.

«Δεν κατάλαβα πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός γιατί ήταν χαρά μου να δουλεύω εδώ» δήλωσε ο Λαρός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Parisien. Όμως, ο 74χρονος ιδιοκτήτης του, που έγινε διευθυντή του The Beverley στο 2ο διαμέρισμα της πρωτεύουσας από τότε που τον αγόρασε το 1993, δήλωσε πως τα τελευταία χρόνια ο κινηματογράφος αντιμετώπισε μεγάλο ανταγωνισμό από το διαδικτυακό πορνό. Λόγω του ανταγωνισμού από το διαδίκτυο «χάρη στο οποίο παιδιά ηλικίας 10 ετών μπορούν να δουν οποιαδήποτε ταινία πορνό», ο αριθμός των πελατών έχει «μειωθεί» δήλωσε ο Λαρός.

«Σήμερα, όταν πουλάμε 600 εισιτήρια την εβδομάδα, είμαστε ευχαριστημένοι. Είκοσι χρόνια πριν, πουλούσαμε 1.500 – 1600» προσθέτει. «Στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, η ατμόσφαιρα ήταν ευτυχισμένη. Το Εθνικό Κέντρο Κινηματογράφου είχε έως και 44 οθόνες αφιερωμένες σε πορνό ταινίες στην πρωτεύουσα το 1976 και 110 σε ολόκληρη τη Γαλλία».

Οι περισσότεροι από τους πελάτες του είναι τακτικοί που επισκέπτονται τον κινηματογράφο που βρίσκεται στην ήσυχη Rue de la ville neuve. Η πελατεία του κυμαίνεται από τα 18 έως τα 101 χρόνια και είναι άτομα από όλα τα κοινωνικά επίπεδα.

Ο βετεράνος της ερωτικής κινηματογραφικής βιομηχανίας προσθέτει μάλιστα, πως «ένας μεγάλος πολιτικός μου είπε κάποτε πως συμβολικά μου έδωσε το μετάλλιο της ‘Λεγεώνας της Τιμής’ για το καλό που έχω κάνει στην ανθρωπότητα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1