ΚΥΠΡΟΣ:

Επτά φορές ισόβια στον serial killer

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2019 15:02

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Σε επτά φορές ισόβια καταδίκασε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας τον 35χρονο serial killer Νίκο Μεταξά. Το δικαστήριο, σύμφωνα με το SigmaLive, επέβαλε διαδοχικές ποινές ισοβίων και τους πέντε φόνους και δυο συντρέχουσες ποινές ισοβίων για τα διπλά φονικά, με θύματα μητέρες και παιδιά.

Στην απόφαση του Κακουργιοδικείου τονίζεται ότι «ο κατηγορούμενος επιδόθηκε σε εκστρατεία φόνων ανυπεράσπιστων γυναικών». Νωρίτερα, ο serial killer είχε δηλώσει τη μεταμέλειά του ενώπιον της έδρας, αφηγούμενος με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις δολοφονίες των επτά θυμάτων του. Τα επτά θύματα του Νίκου Μεταξά είναι η 38χρονη Μαρί Ρόουζ και η 6χρονη κόρη της Σιέρα, η 36χρονη Λίβια Μπουνέα και η 8χρονη κόρη της Ελενα, η 28χρονη Αριάν Παλάνας, η 30χρονη Κάχτα Ανού και η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά. Η ποινή που επέβαλε το δικαστήριο της Λευκωσίας στον serial killer είναι η μεγαλύτερη που έχει εκδοθεί στα δικαστικά χρονικά της Κύπρου. Υπενθυμίζεται ότι ο serial killer είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί πολυετής ποινή κάθειρξης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass