Νέο παραλήρημα Τραμπ

ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2019 17:05

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Σε παραλήρημα βρίσκεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος προχθές Δευτέρα, αποφάσισε να βάλει «φωτιά» στον πλανήτη.
Ο Αμερικανός πρόεδρος συνεχίζει στην τακτική του καρότο και μαστίγιο προς τους πάντες.


Αφού πρώτα άφησε στο έλεος της Τουρκίας τους κούρδους, στη συνέχεια απείλησε εις διπλούν την Άγκυρα και μετά έπλεξε το εγκώμιο του Ερντογάν καλώντας τον στην Ουάσιγκτον. Τώρα με νέα παραληρηματικά tweets τείνει χείρα βοηθείας στους Τούρκους και τους Κούρδους, απειλώντας εκ νέου την τουρκική οικονομία.
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Αυτή τη φορά ο πλανητάρχης μέσα από το αγαπημένο του twitter, διαβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν «εγκαταλείψει» τους Κούρδους.
«Βρισκόμαστε στη διαδικασία αποχώρησης από τη Συρία, όμως δεν έχουμε σε καμία περίπτωση εγκαταλείψει τους Κούρδους που είναι ξεχωριστοί άνθρωποι και υπέροχοι μαχητές» ήταν το tweet που έγραψε ο μεγιστάνας. «Βοηθάμε τους Κούρδους οικονομικά (παρέχοντάς τους) όπλα» συμπλήρωσε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος.
Στη συνέχεια απείλησε εκ νέου την Τουρκία να μην αγγίξει... ούτε το νυχάκι των Αμερικανών που βρίσκονται στη Συρία, μιλώντας ξανά για την πολύ ευαίσθητη τουρκική οικονομία και ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα διστάσει να τη διαλύσει!
Κι όλα αυτά λίγο μετά την επισημοποίηση της επίσκεψης του Ερντογάν στις ΗΠΑ, κατά την ανακοίνωση της οποίας ο Τραμπ είχε... μόνο θετικά λόγια να πει για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τη χώρα του.
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΟΙ... ΓΛΥΚΕΣ
Νωρίτερα, με μια... επίθεση αγάπης προς την Τουρκία ο πλανητάρχης ανακοίνωσε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα επισκεφτεί τις ΗΠΑ στις 13 Νοεμβρίου.
«Τόσοι πολλοί άνθρωποι βολικά ξεχνούν ότι η Τουρκία είναι ένας μεγάλος εμπορικός εταίρος των Ηνωμένων Πολιτειών, στην πραγματικότητα φτιάχνουν το χαλύβδινο δομικό πλαίσιο για τα F-35 μαχητικά τζετ. Ήταν επίσης καλοί στη συνεργασία, βοηθώντας με να σώσω πολλές ζωές στην επαρχία Ιντλίμπ, και να επιστρέψουν σε καλή υγεία, μετά από αίτημά μου, τον πάστορα Μπράνσον που είχε ακόμη πολλά χρόνια κάθειρξης. Επίσης, θυμηθείτε, και είναι σημαντικό, ότι η Τουρκία είναι σημαντικό μέλος του ΝΑΤΟ με καλή υπόληψη. (σ.σ. ο Ερντογάν) Έρχεται στις ΗΠΑ ως φιλόξενούμενός μου στις 13 Νοεμβρίου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος.
Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόσθεσε στο tweet του το hashtag «σταματήστε τους ατελείωτους πόλεμους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass