Σχεδόν 3,3 εκατομμύρια αιτήσεις ανεργίας την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ - Το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο των New York Times

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2020 11:37

Το πρωτοσέλιδο των New York Times χθες φιλοξένησε ένα γράφημα που αποτυπώνει την απώλεια θέσεων εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το γράφημα κάλυψε ολόκληρη την πρώτη σελίδα, καταγράφοντας την ραγδαία και ιστορικά πρωτοφανή άυξηση των ανέργων μέσα σε μια εβδομάδα. Ξεκινά από το 2000 στα αριστερά της σελίδας και φτάνει στο σήμερα με μια δραματική εκτόξευση.   

Οπτικά, τα περισσότερα σημεία δεδομένων βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο εκτός από μια μεγάλη άνοδο κατά τη διάρκεια της ύφεσης του 2008-09. Ωστόσο, ακόμη και αυτό το σημείο είναι αισθητά χαμηλότερο από την σημερινή εικόνα. Σχεδόν 3,3 εκατομμύρια αιτήσεις ανεργίας έχουν καταγραφεί την περασμένη μόνο εβδομάδα, αριθμός πέντε φορές πάνω από το προηγούμενο υψηλότερο επίπεδο ανεργίας, γράφουν οι ΝΥΤ.   Αυτή η μαζική αύξηση σε αιτήσεις ανεργίας δείχνει πόσο έντονη είναι η κρίση στις Ηνωμένες Πολιτείες που πλέον έχουν ξεπεράσει την Κίνα και την Ιταλία σε κρούσματα κορωνοϊού και είναι το παγκόσμιο επίκεντρο της πανδημίας. 

1613150 exofilo new york times

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass