Ενοπλος αποκεφάλισε άνδρα στο Παρίσι

ΦΩΝΑΖΕ «ΑLLAHU ΑKBAR»

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2020 12:40

ΠΑΡΙΣΙ
Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι χθες το απόγευμα, όταν ένοπλος επιτέθηκε σε άνδρα με μαχαίρι. Οι πληροφορίες της αστυνομίας αναφέρουν ο δράστης επιτέθηκε στο θύμα στο λαιμό, σκοτώνοντάς τον. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, αυτό δεν του έφτανε και… στη συνέχεια αποκεφάλισε το θύμα.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες των γαλλικών ΜΜΕ ο δράστης έπεσε νεκρός, λίγα λεπτά μετά την επίθεση, από αστυνομικά πυρά. Ακόμα, όπως αναφέρουν περιγραφές αυτόπτη μάρτυρα, που δημοσιεύει η DW, ο δράστης φώναζε «Αllahu Αkbar», δηλαδή ο «θεός είναι μεγάλος», μια πράξη που είναι έντονα συνδεδεμένη με τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τζιχαντιστών.
Μετά την επίθεση ο δράστης έστρεψε το μαχαίρι προς τους αστυνομικούς και άρχισε να κινείται επιθετικά προς το μέρος τους, εκείνοι τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες το θύμα ήταν δάσκαλος σε Λύκειο, κοντά στο οποίο δολοφονήθηκε. Μάλιστα, όπως αναφέρει το γαλλικό δίκτυο Europe 1, κατά τη διάρκεια μαθήματος, αναφορικά με την ελευθερία λόγου, ο άτυχος δάσκαλος είχε μοιράσει καρικατούρες του Μωάμεθ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass