Του κόσμου τα παράξενα

Δημοσίευση: 08 Νοε 2020 12:40

Η προσευχή που έγινε viral

Ενώ το θρίλερ για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών συνεχίζεται η προσωπική πάστορας του Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποίησε δημόσια μία παράξενη προσευχή που έμοιαζε περισσότερο με... εξορκισμό. Συγκεκριμένα, βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, δείχνει την Πόλα Ουάιτ να πραγματοποιεί παθιασμένα προσευχή, με αποτέλεσμα να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά viral. «Ακούω έναν ήχο νίκης. Ο Κύριος λέει ότι έχει τελειώσει. Γιατί ακούω, νίκη, νίκη, νίκη!. Οι άγγελοι αποστέλλονται τώρα».
Και μετά έγινε ακόμα πιο παράξενο. «Άγγελοι έχουν αποσταλεί από την Αφρική αυτήν τη στιγμή. Έρχονται εδώ, στο όνομα του Ιησού». Συνεχίζει να μιλάει στα Λατινικά και επαναλαμβάνει «ακούω τον ήχο της νίκης» πολλές φορές στο βίντεο.

 

Ποιοι άνδρες αποζητούν «αφέντρες»;

H πιο περιζήτητη dominatrix της Βρετανίας αποκαλύπτει: Ποιοι άνδρες αποζητούν «αφέντρες»;
Η Σέρι Λέβερ από το Σουίντον εγκατέλειψε το επάγγελμα της σεφ για εκείνο της dominatrix όταν ο σύζυγός της την εγκατέλειψε το 2012, μετά από 25 χρόνια κοινής ζωής. Μιλώντας στην εκπομπή «This Morning», η Mistress Sofia (όπως είναι το επαγγελματικό της όνομα) αποκάλυψε ότι οι πελάτες της προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αλλά στην πλειοψηφία τους έχουν το κοινό χαρακτηριστικό της εσωτερικής ανάγκης για υποταγή, σύμφωνα με το ProtoThema. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Mistress Sofia χρεώνει τους «υποτακτικούς» της 120 λίρες την ώρα για να τους ταπεινώνει, ενώ συχνά τους υποχρεώνει να κάνουν δουλειές στο σπίτι της φορώντας μια ροζ στολή καμαριέρας. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που τους περνάει κανονικά λουρί στον λαιμό και τους βγάζει έξω στον κήπο της ως κατοικίδια. Όπως εξηγεί, οι γείτονές της τη γνωρίζουν και δεν την παρεξηγούν, ενώ και η ίδια προσπαθεί να είναι διακριτική: Όταν βγάζει έναν υποτακτικό έξω από το σπίτι αποφεύγει τις λατέξ στολές, και συνήθως τον ντύνει κάτι εξευτελιστικό αλλά ακίνδυνο, όπως λαγουδάκι ή «Σκρεκ», φοβούμενη να μην σοκάρει κάποιο περαστικό παιδάκι.

 

Συρμός "προσγειώνεται" στην... ουρά φάλαινας

Ένας συρμός του μετρό που εκτροχιάστηκε κοντά στο Ρότερνταμ, στην Ολλανδία, «προσγειώθηκε» από θαύμα πάνω σε ένα γλυπτό, που αναπαριστά την ουρά μιας γιγαντιαίας φάλαινας, η οποία και το έσωσε από την καταστροφή. Αντί να συντριβεί στο νερό, πέφτοντας από ύψος 10 μέτρων, το πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας, το οποίο νωρίτερα είχε χτυπήσει και παρασύρει μία πινακίδα στοπ, ολοκλήρωσε την πορεία του με θεαματικό τρόπο, να κρέμεται στον αέρα, ενώ είχε καταλήξει πάνω στην ουρά μιας μεταλλικής φάλαινας. Ο οδηγός του μετρό, ο οποίος ήταν ο μόνος επιβάτης, βγήκε σώος και αβλαβής από το ατύχημα, που συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Σπαϊκενίσε. Σαν σημάδι της μοίρας, το έργο τέχνης έχει τίτλο «Διασωθείς από την ουρά μιας φάλαινας».

 

Θανατηφόρο αλκοόλ

Τριάντα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Κόστα Ρίκα εξαιτίας της κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών.
Από τους 65 ανθρώπους που διαγνώστηκε πως υπέστησαν δηλητηρίαση, πέθαναν οι 30, 27 άνδρες και τρεις γυναίκες. Ο προηγούμενος επίσημος απολογισμός ανερχόταν σε είκοσι νεκρούς. Οι υγειονομικές και αστυνομικές αρχές τέθηκαν σε συναγερμό στις αρχές του Οκτωβρίου, όταν καταγράφηκαν οι πρώτοι θάνατοι εξαιτίας δηλητηρίασης από μεθανόλη στη λαϊκή συνοικία Λα Κάρπιο, στο δυτικό τμήμα της πρωτεύουσας Σαν Χοσέ.
Έκτοτε καταγράφηκαν δεκάδες άλλες περιπτώσεις στις οποίες υπάρχουν υποψίες για δηλητηρίαση μετά την κατανάλωση αλκοολούχου ποτού με βάση το ζαχαροκάλαμο, γνωστού γενικά με την ονομασία γουάρο.
Στελέχη του Υπουργείου Υγείας και της αστυνομίας επιθεώρησαν πάνω από 300 καταστήματα για να πάρουν δείγματα του γουάρο που πωλούν προκειμένου να υποβληθούν σε εργαστηριακές εξετάσεις. Έχουν κατασχεθεί πάνω από 160.000 μπουκάλια με το ποτό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass