ΟΥΓΓΡΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ

Συνελήφθη ευρωβουλευτής σε ανδρικό σεξο-πάρτι

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΥΔΡΟΡΡΟΗ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2020 12:30

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Περισσότερες πληροφορίες για το σεξουαλικό πάρτι στις Βρυξέλλες, στο οποίο συμμετείχε και Ούγγρος ευρωβουλευτής, δίνουν οι αρχές του Βελγίου.
Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο Ούγγρος ευρωβουλευτής, Ζάγιερ Γιόζεφ προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου, κατεβαίνοντας από την υδρορροή του κτιρίου, ενώ στο σακίδιο που έφερε στην πλάτη του, οι αστυνομικοί βρήκαν ναρκωτικά χάπια.


Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, γύρω στις 09.30 το βράδυ, οι αστυνομικές αρχές εκλήθησαν από γείτονες που παραπονούνταν για πιθανή παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό σε διαμέρισμα, της οδού Στινστράατ, στις Βρυξέλλες.
Όπως έγινε γνωστό από σχετικά δημοσιεύματα 20 (κάποιοι αναφέρουν και 25 άτομα στην πλειονότητά τους άνδρες) «προσκεκλημένοι» στο σεξουαλικό πάρτι παραβίασαν τα μέτρα για τον κορονοϊό, ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Ούγγρος ευρωβουλευτής Ζάγιερ Γιόσεφ.
Στο σημείο λοιπόν, οι αστυνομικοί εντόπισαν 20 ανθρώπους, των οποίων τα στοιχεία διασταυρώθηκαν. Δύο από τους παρευρισκόμενους οι Ντ. Ο. (γεννηθείς το 1977) και Π. Μπ. (γεννηθείς το 1987) επικαλέστηκε τη διπλωματική του ασυλία κατά τον έλεγχο από τους αστυνομικούς.
Περαστικός ανέφερε στην αστυνομία πως είδε έναν άνδρα να προσπαθεί να το σκάσει κατεβαίνοντας την υδρορροή του κτιρίου. Το ίδιο άτομο υποστηρίζει πως κατάφερε να αναγνωρίσει τον άνδρα που επιχείρησε να διαφύγει.
Ο άνδρας δεν είχε μαζί του ταυτότητα προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία του, σημειώνουν οι βελγικές αρχές. Σε δήλωσή του, ο 58χρονος Ζάγιερ Γιόζεφ, ο οποίος είναι μέλος του κόμματος του Ορμπαν (Fidesz), το οποίο απεπέμφθη από τους κόλπους του ΕΛΚ τον περασμένο Μάρτιο, παραδέχεται ότι αυτός ήταν ο ευρωβουλευτής που μετείχε στο πάρτι των οργίων.
Η αστυνομία τον συνόδευσε σπίτι του, όπου επέδειξε το διπλωματικό του διαβατήριο προκειμένου να επαληθευτεί η ταυτότητά του. Στην ανακοίνωση κάνουν λόγο για έναν άνδρα με αρχικά S.J. (Szajer Jozsef) γεννημένο το 1961. Ο ευρωβουλευτής  που φαίνεται πως είχε ματωμένα χέρια, πιθανότατα τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να διαφύγει του αστυνομικού ελέγχου. Σύμφωνα με τις αρχές, στο σακίδιο πλάτης που είχε μαζί του, οι αστυνομικοί εντόπισαν ναρκωτικές ουσίες.
Ο ίδιος ο ευρωβουλευτής πάντως –που εν τω μεταξύ αναγνώρισε το λάθος του και παραιτήθηκε- αρνείται πως έκανε χρήση ή ό,τι είχε στην κατοχή του ναρκωτικά χάπια «έκσταση». «Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών. Προσφέρθηκα να κάνω ναρκοτέστ, αλλά δεν δέχθηκαν. Σύμφωνα με την αστυνομία, βρήκαν ένα χάπι ‘’έκσταση’’, αλλά δεν είναι δικό μου και δεν ξέρω ποιος και πώς το τοποθέτησε εκεί» αναφέρει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass