Αλαλούμ στην Κύπρο...

ΠΕΘΑΝΑΝ 8ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2023 8:50

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Αλαλούμ προκλήθηκε στην Κύπρο με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από το υπουργείο Υγείας αναφορικά με τους θανάτους από γρίπη. Όλα ξεκίνησαν όταν στην ενημέρωση αναφερόταν ότι ένα 8χρονο κορίτσι κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.


Το λάθος έσπευσε να επισημάνει η Επίκουρη Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Λοιμωξιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ Μαρία Κολιού η οποία έκανε γνωστό ότι υπήρξε ορθογραφικό λάθος. Συγκεκριμένα, η Δρ. Κολιού, μιλώντας στο τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, ανέφερε ότι, «υπάρχει ένας λάθος στην ημερομηνία γέννησης που δόθηκε και θα γίνει η διόρθωση εντός της ημέρας. Ήταν ορθογραφικό λάθος στην ημερομηνία γέννησης και μετά από έρευνα που έγινε, δεν υπάρχει τέτοιο περιστατικό». Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας της Κύπρου, οι νεκροί από τη γρίπη αυτό τον χειμώνα ανέρχονται σε 14. Συνολικά τα νοσηλευμένα περιστατικά από Γρίπη ανέρχονται στα 440, εκ των οποίων τα 274 αφορούν παιδιά κάτω των 15 ετών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass