ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ "ΠΟΤΑΜΙΟΥ" ΛΑΡΙΣΑΣ

Στην τελική ευθεία για το συνέδριο

* Κάλπες στις 7 – 8 Φεβρουαρίου για την ανάδειξη αντιπροσώπων

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2016 0:56

Με την ολοκλήρωση του προσυνεδριακού διαλόγου και την εκλογή αντιπροσώπων, στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, ανοίγει ο δρόμος για το συνέδριο του κόμματος «Το Ποτάμι», οι εργασίες του οποίου θα ανοίξουν στις 26 Φεβρουαρίου. Συνέδριο στο οποίο θα εκλεγούν τα όργανα του κόμματος, μεταξύ των οποίων η Κεντρική Επιτροπή όπως και η Επιτροπή Αξιολόγησης Στελεχών.

Οι προσυνεδριακές διαδικασίες απασχόλησαν και χθεσινοβραδινή συνάντηση εθελοντών και φίλων του Ποταμιού Λάρισας στα γραφεία του κόμματος στην οδό Ρούσβελτ 18 (2ος όροφος) παρουσία του βουλευτή Λάρισας Κων. Μπαργιώτα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ενημέρωση για τις διαδικασίες του συνεδρίου, της εκλογής αντιπροσώπων που θα γίνει με κάλπες αλλά και ηλεκτρονικά ενώ συζητήθηκαν και οι πολιτικές εξελίξεις τόσο για το ασφαλιστικό όσο και για τρέχοντα θέματα.

Με τον κ. Μπαργιώτα, σε δηλώσεις του νωρίτερα στα ΜΜΕ, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών να σημειώνει την αντίθεση του «Ποταμιού» «στο κλείσιμο των δρόμων», για το ασφαλιστικό να επισημαίνει ότι «δεν υπάρχουν εύκολες και μαγικές λύσεις» και πως «πρέπει να είναι δίκαιο και να βοηθάει τον κόσμο της εργασίας» ενώ τέλος για την εκλογή Μητσοτάκη, επισήμανε ότι «η όποια συζήτηση θα πρέπει να γίνει σε επίπεδο πολιτικών και όχι σε επίπεδο μεταγραφών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1