Μετανάστες έφυγαν πεζή από τα Τέμπη

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2016 10:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Φεβ 2016 16:50

Η παραμονή προσφύγων στις εθνικές οδούς και η αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η σίτιση, η δημόσια υγιεινή κλπ απασχόλησε σύσκεψη που διοργάνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός με τη συμμετοχή εμπλεκομένων δημάρχων και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.. Στη σύσκεψη επισημάνθηκε από τους αιρετούς η ανάγκη οι πολίτες να συνδράμουν μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων ενώ ασκήθηκε έντονη κριτική στην Πολιτεία για «παντελή απουσία».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν , ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γρηγ. Παπαχαραλάμπους, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρ. Μιχαλάκης ο πρόδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Γ. Κωτσός, οι δήμαρχοι, Λάρισας Απ. Καλογιάννης, Τεμπών Κων. Κολλάτος, Ελασσόνας Νίκ. Ευαγγέλου, Τρικάλων Δημ. Παπαστεργίου, Καρδίτσας Φ. Αλεξάκος, Αλμυρού Δημ. Εσερίδης, Καλαμπάκας Χρ. Σινάνης και Σοφάδων Θαν. Σκάρλος, ο ΓΕΠΑΘ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. Δημ. Κοτσιάφτης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας Γ. Αγάκος.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Κοτσιάφτης σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας παραμένουν σήμερα 1971 πρόσφυγες σε 32 λεωφορεία. Στο μεταξύ, σήμερα στα Τέμπη από το πρωί έχουν σταθμεύσει 12 λεωφορεία με 700 περίπου πρόσφυγες ενώ με αφορμή την πολύωρη αναμονή, αρκετοί ξεκίνησαν πεζή για την Ειδομένη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass