Εκδήλωση του δήμου για την ημέρα της γυναίκας

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2016 11:50

Με αφορμή την Παγκόσμια   Ημέρα της Γυναίκας, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων και η Διεύθυνση Πρόνοιας διοργανώνουν την Τρίτη 8 Μαρτίου και ώρα 10:00 – 12:00 το πρωί, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη Λάρισα, Μανωλάκη 9-11, Δράση Ενημέρωσης - Ευαισθητοποίησης των γυναικών, με στόχο την υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών διατροφής, την τόνωση και την ευεξία του οργανισμού σε ψυχοκοινωνικό επίπεδο.

Ταυτόχρονα θα υπάρξει η δυνατότητα παρασκευής υγιεινού και ενεργειακού πρωινού γεύματος, αλλά και να τεθούν ερωτήματα μέσα από ανοιχτό διάλογο, ώστε να λυθούν απορίες από στους ειδικούς.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η κα. Ναταλία Μαρίνκοβιτσς, Σύμβουλος διατροφής και η κα. Ερκετζίκη Ασημίνα, Ψυχολόγος Α.Π.Θ., εκπαιδευμένη στην ψυχοθεραπεία Gestalt.

Η δράση αφορά στις ωφελούμενες γυναίκες του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Λάρισας, στο πλαίσιο παράλληλων συνοδευτικών δράσεων που πρόκειται να υλοποιηθούν κατά το τρέχον έτος.  

Παράλληλα την ίδια μέρα σε κεντρικά σημεία της πόλης το προσωπικό του Ξενώνα Φιλοξενίας γυναικών θυμάτων- βίας και των παιδιών του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, θα παρέχουν ενημέρωση σε θέματα ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης αναφορικά με την βία κατά των γυναικών αλλά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες των δομών.  

Για περαιτέρω ενημέρωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680220, fax: 2410680244 ή μέσω, e-mail: pronia@larissa-dimos.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass