Συνελήφθη ο «λαστιχάκιας» της Λάρισας

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2016 2:03 | Τελευταία ενημέρωση: 06 Μαρ 2016 3:59

Στη σύλληψη ενός νεαρού Αθηναίου, μετά από πολυήμερες έρευνες, προχώρησαν απόψε αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» πρόκειται για τον «λαστιχάκια» της Λάρισας, τον άνθρωπο που επί μήνες «μαχαίρωνε» τα ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων προκαλώντας τη μήνιν των οδηγών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο νεαρός συλληφθείς είναι πολίτης «πέραν πάσης υποψίας» ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί πως, βρίσκεται στη Λάρισα λόγω σπουδών. Ο νεαρός, τα κίνητρα του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, είχε εξελιχθεί σε βραχνά των οδηγών αφού επιλέγοντας τυχαία τα αυτοκίνητα, κατέστρεφε και τα τέσσερα ελαστικά με τέτοιο τρόπο, υποχρεώνοντας τους ιδιοκτήτες των Ι.Χ. στην αντικατάστασή τους με το ανάλογο κόστος.

Επί μήνες δρούσε σε διάφορες συνοικίες, όπως της Φιλιππούπολης, του Αγ. Θωμά, του Αγ. Αντωνίου – ενίοτε και σε οδούς κεντρικότερων συνοικιών, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας να «χαρτογραφούν» τις περιοχές δράσης του. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα να περιπολούν κάθε βράδυ στις εν λόγω συνοικίες , έρευνες που είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη, του νεαρού δράστη.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass