Αιμοδοσία Εθελοντών Πολιτών

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2016 20:47

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου. Η Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία από τις 10π.μ. ως τη 1μ.μ.


Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές «η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας. Χαρίζοντας 5΄ λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο σώζουμε μια ζωή! Το αίμα ΔΕΝ μπορεί να παραχθεί στο εργαστήριο, δεν αποτελεί εμπορεύσιμο αγαθό κι αυτό κατοχυρώνεται με νόμο, μόνο ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ και διατίθεται δωρεάν σε όποιον το έχει ανάγκη. Γι’ αυτό το λόγο η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, αλληλεγγύης και αγάπης».

Σημειώνεται πως όσοι αδυνατούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω αιμοδοσία έχουν τη δυνατότητα, απευθυνόμενοι στη Μονάδα Αιμοδοσίας του «Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας», να δώσουν αίμα για την τράπεζα αίματος των «Εν.Πο.Λ.» όποτε οι ίδιοι ευκαιρήσουν

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass