×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/122127

Υπό κατάληψη τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα (φωτ.)

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2016 0:05 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Ιουλ 2016 1:24

Κατάληψη στα γραφεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ χθες το βράδυ, από ομάδα νεαρών «αλληλέγγυων»-αντιεξουσιαστών που απαιτούσε την απελευθέρωση συντρόφων τους που είχαν συλληφθεί χθες το πρωί σε επιχείρηση - σκούπα της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα των 20 περίπου νεαρών, γύρω στις 9 το βράδυ, μπήκε αιφνιδιαστικά στα γραφεία του κόμματος που βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Μεγ. Αλεξάνδρου - Πατρόκλου - Δευκαλίωνος, και εκπρόσωποί της, δήλωσαν ότι κάνουν κατάληψη του χώρου , σε ένδειξη συμπαράστασης στους 70 περίπου συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης, μετά από επιχείρηση εκκένωσης 3 κατειλημμένων κτιρίων στη συμπρωτεύουσα από ομοιδεάτες τους. Στα γραφεία εκείνη την ώρα, βρίσκονταν 5-6 νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίαζαν, οι οποίοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν μετά την επιμονή των καταληψιών να καταλάβουν και να παραμείνουν στον χώρο.

KATALIPSI1

Gallery άρθρου

{gallery}122127{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass