ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ

Βίασαν και εξέδιδαν 14χρονη!

* 55χρονος -με «πιάτσα» την Κεντρική Πλατεία- την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται με «παππούδες»* Ερευνες για Λαρισαίους πελάτες* Μαρτυρίες σοκ από την ανήλικη, που είχε «αποδράσει» από εκκλησιαστικό Ιδρυμα

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2016 9:40 | Τελευταία ενημέρωση: 02 Σεπ 2016 14:47

 

Τη δική της «κόλαση» φαίνεται πως έζησε τον περασμένο Αύγουστο ένα 14χρονο κορίτσι, που έχοντας «αποδράσει» από εκκλησιαστικό ίδρυμα της Βόρειας Ελλάδας, βρέθηκε στη Λάρισα σε ένα διαμέρισμα – «φυλακή» εκεί όπου βιάσθηκε διαδοχικά από τέσσερις άνδρες.

Σα να μην έφθανε αυτό, ένας από τους άνδρες που συνελήφθη για τον βιασμό της, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., την υποχρέωνε να εκδίδεται. Μάλιστα ο 55χρονος συλληφθείς (σ.σ. κατηγορούμενος επίσης και για μαστροπεία) μετέτρεψε σε «πιάτσα» την Κεντρική πλατεία έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, εκεί όπου οδηγούσε την ανήλικη εξωθώντας την στην πορνεία με πελάτες «παππούδες» όπως – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» - περιέγραψε η 14χρονη τους άνδρες με τους οποίους υποχρεώθηκε να συνευρεθεί ερωτικά.

Για την ίδια υπόθεση, αργά προχθές βράδυ και χθες το μεσημέρι αντίστοιχα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας συνελήφθησαν δύο άνδρες. Ένας 55χρονος Λαρισαίος, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης κατακράτησης και του βιασμού, καθώς και ένας 56χρονος, επίσης Λαρισαίος (ως συνεργός του 55χρονου) κατηγορούμενος για απλή συνέργεια στο αδίκημα της μαστροπείας και για αρπαγή ανηλίκου.

Παράλληλα αναζητούνται άλλοι τέσσερις άνδρες, τρεις Λαρισαίοι και ένας υπήκοος Αλβανίας, που επίσης κατηγορούνται για τον βιασμό του μικρού κοριτσιού.

Η ανήλικη που γεννήθηκε σε χωριό του νομού, φαίνεται πως εδώ και καιρό, κουβαλά τον «σταυρό του μαρτυρίου», στο δικό της «Γολγοθά». Με αφορμή διάφορα οικογενειακά θέματα, έφυγε από τη Λάρισα, ενώ με βάση δικαστική απόφαση, η… 28χρονη μητέρα της έχασε πριν από 2 -3 χρόνια την επιμέλεια της 14χρονης κόρης της, επιμέλεια που ανατέθηκε σε εκκλησιαστικό ίδρυμα της Βορ. Ελλάδας.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η 14χρονη, άγνωστο πώς, «απέδρασε» από το ίδρυμα και έκτοτε αναζητείτο λόγος για τον οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη δικαστική έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», στις αρχές ή στα μέσα του περασμένου Αυγούστου, συγγενικό της πρόσωπο τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στη Λάρισα όπου δίνοντάς της ένα μικρό ποσό για φαγητό, την αποβιβάζει στην περιοχή του Αγίου Αχιλλίου, εγκαταλείποντάς την ουσιαστικά στη «μοίρα» της.

Η μικρή για τους δικούς της λόγους δεν θέλησε να πάει στο πατρικό της σπίτι, άλλωστε η μητέρα της ζει πλέον σε άλλη πόλη και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές για ένα – δυο βράδια, κοιμήθηκε σε παγκάκια. Έτσι εντοπίζεται από τον 56χρονο γνωστό της, ο οποίος της παρέχει στέγη, σε διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρισας.

Στην ίδια πολυκατοικία ζει και ο 55χρονος συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, όπου, σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα, οι διαφαινόμενες «φιλικές» σχέσεις και «υποσχέσεις», προσλαμβάνουν άλλο χαρακτήρα καθώς ακολουθεί ο ομαδικός βιασμός.

Η 14χρονη, σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν καταγγελθεί, πήγε στο διαμέρισμα του 55χρονου συνταξιούχου, εκεί όπου βρίσκονταν και άλλοι τρεις άνδρες. Έχοντας κλειδώσει την πόρτα του διαμερίσματος, όπως διαπίστωσε η 14χρονη όταν προσπάθησε να διαφύγει, της έδεσαν χέρια και πόδια με σκοινί, της φίμωσαν το στόμα και τη βίασαν διαδοχικά και οι τέσσερις.

Κατά την ΕΛ.ΑΣ., ο 55χρονος κρατούσε την ανήλικη σε διαμέρισμά του παρά τη θέλησή της και την εξωθούσε στην πορνεία, προφανώς έναντι χρηματικής αμοιβής. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 55χρονος μετέτρεψε σε «πιάτσα» την Κεντρική πλατεία, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, όπου εξωθούσε την 14χρονη στην πορνεία υποχρεώνοντάς την, είτε στο σπίτι του είτε σε άλλα σπίτια να εκδίδεται σε «παππούδες» όπως περιγράφει η ανήλικη τους άνδρες με τους οποίους υποχρεώθηκε να έρθει σε ερωτική επαφή.

Ο αριθμός των ανδρών με τους οποίους υποχρεώθηκε να συνευρεθεί ερωτικά η ανήλικη, ποιος εισέπραττε τα χρήματα και αρκετά ακόμη ερωτήματα θα απαντηθούν εν καιρώ στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας. Εκείνο που μάλλον δεν θα απαντηθεί, είναι το ερώτημα πώς μεσήλικοι άνδρες όπως εκτιμάται ότι φάνηκαν ηλικιακά στην 14χρονη οι «παππούδες», δέχονταν να συνευρεθούν ερωτικά με μια ανήλικη.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, βρέθηκαν αργά προχθές βράδυ στο διαμέρισμα του 55χρονου στη Λάρισα, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας του Α.Τ. Τυρνάβου με αφορμή την «εξαφάνιση» της 14χρονης από το εκκλησιαστικό ίδρυμα.

Στο διαμέρισμα βρέθηκε η ανήλικη, συνελήφθη ο 55χρονος, ενώ, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας εντόπισαν και συνέλαβαν και τον 56χρονο σε χωριό του Τυρνάβου.

ΕΛ.ΑΣ.

Για το ίδιο θέμα από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη προχθές το βράδυ στη Λάρισα «από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης κατακράτησης και του βιασμού σε βάρος 14χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 55χρονος, από τα μέσα Αυγούστου του τρέχοντος έτους, κρατούσε παρά τη θέλησή της την ανήλικη σε διαμέρισμα στη Λάρισα και την εξωθούσε στην πορνεία, έναντι χρηματικής αμοιβής».

Χθες το μεσημέρι, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση, «συνελήφθη από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, 56χρονος ημεδαπός, συνεργός του 55χρονου, κατηγορούμενος για απλή συνέργεια στο αδίκημα της μαστροπείας και αρπαγή ανηλίκου.

Επιπλέον, η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερα ακόμα άτομα, τρεις ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που κατηγορούνται για βιασμό σε βάρος της 14χρονης ημεδαπής» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες σημειώνοντας ότι δεν ευσταθούν τα καταγγελλόμενα.

Να σημειωθεί πως η ΕΛ.ΑΣ. σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Λαρισαίων αναζητούν πλέον νέα στέγη για τη φιλοξενία της 14χρονης.

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για τη σύλληψη των δύο ημεδαπών, οι οποίοι απήγαγαν, βίαζαν και εξέδιδαν ανήλικη δεκατεσσάρων ετών. Πρόκειται για πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση η οποία συγκλόνισε το Πανελλήνιο και απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι δε ζούμε σε κοινωνία αγγέλων, όπως επίσης και το τεράστιο εύρος ενασχόλησης των υπηρεσιών ασφαλείας.

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass