ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Περπάτημα ζωής και ελπίδας

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2016 8:30

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.), ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» και ο Σύλλογος Ρευματοπαθών και Φίλων Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ»

με τη συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνουν και φέτος το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας», το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, με σημείο συγκέντρωσης την Κεντρική πλατεία (πλατεία Σάπκα) και ώρα έναρξης στις 11 το πρωί.

Οπως σημειώνουν οι διοργανωτές «με κεντρικό μήνυμα “Η Ζωή είναι Κίνηση” η εκδήλωση έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης των ρευματικών παθήσεων που αριθμούν περισσότερες από 200. Στις ρευματικές παθήσεις περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η αγκυλοποιητική σπονδυλοαθρίτιδα, η νεανική ρευματοειδής αρθρίτιδα, η ψωριασική αρθρίτιδα, η ουρική αρθρίτιδα, η ινομυαλγία, ο Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος, το Σκληρόδερμα, κ.λπ.

Το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» που ξεκίνησε το 2003, μετά από πρόταση της προέδρου του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου Θάλειας Γεωργά και μιας ομάδας ειδικευμένων εθελοντών, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Πύργος, Σύρο και στις 25 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί με χαιρετισμούς, έχει ως εξής: Στις 11:30 Περπάτημα (Διαδρομή, Κεντρική πλατεία – πλατεία Λαού μέσω οδού Κύπρου – Ωδείο – Αρχαίο Θέατρο – Γέφυρα Πηνειού – Κηποθέατρο Αλκαζάρ).

Στις 12:30: Παράλληλες συνεδρίες υπό τις οδηγίες φυσικοθεραπευτών και γυμναστών του Δήμου Λαρισαίων (χώρος διεξαγωγής-Κηποθέατρο Αλκαζάρ). Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο παράρτημα Λάρισας: 6973 934707 και ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α: 210 8847 268 (10:00 – 14:00).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1