ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Ο Τραμπ έφερε «σχίσμα» στη Λάρισα

Δημοσίευση: 19 Νοε 2016 12:49
Στιγμιότυπο από την πρόσφατη εκλογική διαδικασία του Ελληνοαμερικανικού Συνδέσμου Λάρισας. Τότε όλα ήταν καλά… Στιγμιότυπο από την πρόσφατη εκλογική διαδικασία του Ελληνοαμερικανικού Συνδέσμου Λάρισας. Τότε όλα ήταν καλά…

Η εκλογή Τραμπ, στη θέση του προέδρου των ΗΠΑ, δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο κανένα κομμάτι του πλανήτη και έχει προκαλέσει μεγάλη νευρικότητα.

Φαίνεται πως το ίδιο συνέβη και στη Λάρισα, που αμέσως δημιουργήθηκε «σχίσμα» στο ΔΣ του Ελληνοαμερικανικού Συνδέσμου της πόλης, με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο να οδηγούν τις σχέσεις τους στα άκρα λόγω διαφορετικών απόψεων. Ο μεν πρόεδρος, Βασίλης Τοπούζας υποστηρίζει τη Χίλαρι Κλίντον. Ήταν μάλιστα ο άνθρωπος που έφερε στη Λάρισα με προσωπικές ενέργειες και τον ομογενή Κρις Σπύρου, που για τυπικούς λόγους έγινε, για να ενημερώσει όσους είχαν δικαίωμα ψήφου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο αντιπρόεδρος όμως, Γιώργος Μπαρτζώκης υποστήριζε τον Τραμπ και μάλιστα είχε τοποθετηθεί δημόσια, πριν την εκλογική διαδικασία.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαρτζώκη, η διαφωνία τους, δεν έμεινε εκεί καθώς δέχθηκε «απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα που προήλθαν από το Los Angeles». Η υπόθεση, απασχόλησε και την εισαγγελία πρωτοδικών, με την εισαγγελέα υπηρεσίας να παραγγέλνει να γίνουν συστάσεις για ειρηνική λύση της διαφοράς, κατόπιν αίτησης του αντιπροέδρου. Μάλιστα ο κ. Μπαρτζώκης εκτός των άλλων, ζητά και την παραίτηση του κ. Τοπούζα από τη θέση του προέδρου.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass