ΙΚΕΑ: «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό» και στηρίζουμε το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι!

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2016 8:15

Η ΙΚΕΑ, εταιρία του Ομίλου FOURLIS, για ακόμα μια χρονιά στηρίζει τα δικαιώματα των παιδιών και μας συστήνει τη νέα καμπάνια «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό».

Τα παιδιά για την ΙΚΕΑ είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο και για αυτό και η στήριξη των δικαιωμάτων τους αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της εταιρίας. Φέτος τα Χριστούγεννα, το ΙΚΕΑ Foundation μέσω της καμπάνιας «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό» προσφέρει, με κάθε αγορά ενός παιχνιδιού ή ενός βιβλίου, από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 24 Δεκεμβρίου, 1 ευρώ για τη στήριξη του δικαιώματος των παιδιών στο παιχνίδι και τη σωστή ανάπτυξή τους.

Χάρη στο παιχνίδι, τα παιδιά παίρνουν μαθήματα ζωής, χαίρονται και εκπαιδεύονται. Γίνονται πιο δημιουργικά, αλλά και αναπτύσσουν ποικίλες δεξιότητες, όπως το πώς να διαχειρίζονται τα ερεθίσματα που λαμβάνουν από το περιβάλλον και πώς να κοινωνικοποιούνται. Σύμφωνα με τους κανονισμούς που έχουν θέσει τα Ηνωμένα Έθνη αναφορικά με τα Δικαιώματα του Παιδιού, το παιχνίδι αποτελεί βασική ανάγκη και κάθε παιδί έχει δικαίωμα σε αυτό. Για τη στήριξη αυτού του σκοπού το ΙΚΕΑ Foundation έχει αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες παγκοσμίως με τους οργανισμούς Save the Children και UNICEF.

Η νέα καμπάνια «Παίζουμε μαζί για καλό σκοπό» της ΙΚΕΑ έρχεται λοιπόν να ενισχύσει το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε χώρες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 9-7
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1