ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑμεΑ

Γιορτή παιδιών των ΚΔΑΠ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2016 10:48

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποιήθηκε γιορτή για τα παιδιά που συμμετέχουν στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά και ενήλικες με Αναπηρία(ΚΔΑΠμεΑ) του Δήμου Λαρισαίων, στον χώρο που στεγάζεται το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στη Νεάπολη.

Περισσότερα από εκατό παιδιά και από τα δέκα Κέντρα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα γεμάτα κέφι και θετική διάθεση για να γιορτάσουν τη μέρα υπενθύμισης της σπουδαιότητας του σεβασμού της ατομικής και ομαδικής ιδιαιτερότητας.

Έχοντας ως βασική φιλοσοφία λοιπόν την πραγματική και όχι την τυπική ισότητα, που σημαίνει ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και στην κοινωνία, οι υπεύθυνοι παιδαγωγοί μαζί με τη μουσικό, τη θεατρολόγο, την εικαστικό αλλά και τους εξειδικευμένους γυμναστές, σχεδίασαν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με εικαστικά δρώμενα, χορό, μουσική και θεατρικό παιχνίδι.

Το πρόγραμμα παρακολούθησαν οι γονείς των παιδιών, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και ο κ. Βαγγέλης Κυριτσάκας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. καθώς και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτρης Δεληγιάννης.

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Λαρισαίων έως την Τετάρτη 7/12.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθημερινά πρωινές ώρες 11:00 π.μ. με 13:00 στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ και το απόγευμα ώρες 6:00 μ.μ. έως 8:00 μ.μ. στα αντίστοιχα ΚΔΑΠ της Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1