Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ:

Γλέντια σε Εντευκτήριο και Στεγασμένη Αγορά

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2017 9:26

Παραδοσιακά και σε γενικό κλίμα λιτότητας πραγματοποιήθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Φαρσάλων.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα κάποιες να μεταφερθούν σε στεγασμένους χώρους και όχι εκεί που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν.

Συγκεκριμένα την Κυριακή της Αποκριάς ο ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Φαρσάλων διοργάνωσε παιδική αποκριάτικη εκδήλωση στο Δημοτικό Εντευκτήριο και όχι στην πλατεία Δημαρχείου λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Η καλλιτεχνική ομάδα "Ονειροδρόμιο" έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά του Δήμου Φαρσάλων να ζήσουν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα, μέσα από μια μαγευτική εκδήλωση, όπου πρωταγωνιστές ήταν τα ίδια τα παιδιά.

Χθες Καθαρά Δευτέρα, ο Δήμος Φαρσάλων διοργάνωσε εκδηλώσεις με παραδοσιακή μουσική, φασολάδα, νηστίσιμα εδέσματα, λαγάνα, άφθονο κρασί και το πέταγμα του χαρταετού στη στεγασμένη λαϊκή αγορά της πόλης (αντί του Πάρκου του Πολιτιστικού Κέντρου) στην πλατεία του Ναρθακίου και στην τοποθεσία "Χτούρι" Υπέρειας.

Στις εκδηλώσεις, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, παρευρέθηκαν επίσημοι και πολύς κόσμος που γλέντησαν παραδοσιακά μέχρι τις απογευματινές ώρες, λόγω της καλυτέρευσης του καιρού.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα