Το «Ποτάμι» Λάρισας δίπλα στους εμπόρους

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2017 18:10

Μέλη της τοπικής οργάνωσης του «Ποταμιού» Λάρισας, πραγματοποίησαν συνάντηση με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις που βασικό στόχο έχουν την εύρυθμη λειτουργία της εμπορικής κοινότητας επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν οι δυνατότητες καλύτερης συνεργασίας με τη δημοτική αρχή στη βάση της νομιμότητας, η φορολογική πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, που όπως ειπώθηκε: «εξατμίζει το εισόδημα των πολιτών και «πνίγει» την αγορά».
Επιπλέον, συζητήθηκαν προτάσεις όπως η καθιέρωση ενός ειδικού - μερικώς ή ολικώς ακατάσχετου - επαγγελματικού τραπεζικού λογαριασμού για κάθε επιχείρηση,η διασύνδεση των ηλεκτρονικών φορολογικών μηχανισμών των επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών με τις πληροφοριακές υποδομές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και το πάγωμα των οφειλών παλαιών ασφαλισμένων.
Τονίστηκε πως: «Η θεσμοθέτηση των τριών αυτών προτάσεων θα δώσει κίνητρο στις εμπορικές επιχειρήσεις να δηλώνουν όλες τους τις συναλλαγές με τους πελάτες τους, περιορίζοντας τη φοροδιαφυγή, και θα τις βοηθήσει να διοχετεύουν άμεσα τα έσοδα από τις πωλήσεις σε τρέχουσες υποχρεώσεις τόσο προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία όσο και προς τους εργαζομένους και τους προμηθευτές τους».
Η Τ.Ο. του Ποταμιού στη Λάρισα ανάφερε ότι θα χρησιμοποιήσει τις κοινοβουλευτικές δυνατότητες που διαθέτει, προκείμενου να αναδείξει όλα τα θέματα που άπτονται στην καθημερινότητα των πολιτών, με στόχο τη βελτίωση της συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων και παραλείψεων της κεντρικής κυβέρνησης.
Στη συνάντηση από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου παρέστησαν ο Πρόεδρος, Γιώργος Τσιαπλές και οι Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και Ελένη Λιάγκουρα. Το Ποτάμι εκπροσώπησαν ο Περιφερειακός Συντονιστής Θεσσαλίας, Δημήτρης Σακατζής, ο Γραμματέας της Τ.Ο., Κώστας Μπαζάκης, η Αναπληρώτρια Γραμματέας Νίκη Κατσούρα και το μέλος της κεντρικής αντιπροσωπείας ΜΕ.ΣΥ.Α, Αθανάσιος Γαλάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PARKO EYXON
EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1