ΒΓΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ

Χωρίς ΑΤΜ της Εθνικής ο Πλαταμώνας

* Στ. Μπόζας: Να τοποθετηθεί νέο για εξυπηρέτηση των πολιτών

Δημοσίευση: 08 Απρ 2017 22:20

Πέρασαν δέκα ημέρες σχεδόν όταν το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στον Πλαταμώνα που βρίσκεται στο πλέον κεντρικό σημείο, δίπλα στην εκκλησία και στον παραλιακό δρόμο, τέθηκε εκτός λειτουργίας μετά από ανεπιτυχή απόπειρα κλοπής του.

Συγκεκριμένα άγνωστοι έκλεψαν αρχικά από την περιοχή του Πλαταμώνα αυτοκίνητο φορτηγάκι. Στη συνέχεια και εκμεταλλευόμενοι την ησυχία των πρώτων πρωινών ωρών της ημέρας έριξαν με την όπισθεν το φορτηγάκι στο ΑΤΜ με σκοπό να το διαλύσουν και να πάρουν τα χρήματα μέσα από αυτό χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Έτσι άπραγοι εγκατέλειψαν το φορτηγάκι στο ΑΤΜ και έφυγαν ταχύτατα με άλλο όχημα.

Ωστόσο μετά το γεγονός αυτό εδώ και πάρα πολλές ημέρες κάτοικοι και επισκέπτες του Πλαταμώνα στερούνται της εξυπηρέτησης από το ΑΤΜ της συγκεκριμένης τράπεζας το οποίο παραμένει διαλυμένο από την πρόσκρουση σε αυτό του φορτηγού και πέραν του γεγονότος ότι δεν εξυπηρετεί τραπεζικές υπηρεσίες, αποτελεί και κίνδυνο στο κέντρο του Πλαταμώνα.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πλαταμώνα κ. Στέλιος Μπόζας καλεί τη διοίκηση της τράπεζας να απομακρύνει άμεσα το κατεστραμμένο ΑΤΜ και να τοποθετήσει καινούργιο για την εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και των πολλών επισκεπτών του Πλαταμώνα και ενόψει των εορτών του Πάσχα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass