ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Εκδηλώσεις για τη Γιορτή της Μητέρας

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2017 11:40

Το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με το Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου -Θεατρικού Παιχνιδιού "Δίχως Ωμέγα" και την υποστήριξη του "SILVERSTAR STUDIOS", διοργανώνουν εκδήλωση με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του μουσείου την Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 11:30 το πρωί. Πρόγραμμα εκδήλωσης:


-Χαιρετισμοί
-Περιπατητική ξενάγηση σε συλλογές που αναφέρονται στον ρόλο της γυναίκας και μητέρας. Παρουσίαση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων αρχαίων θηλάστρων και επιτύμβιας στήλης σπάνιας θεματολογίας.
-Επιστημονική ενημέρωση για τον θηλασμό /ανταλλαγή προβληματισμών Καραθανάση Αναστασία Παιδίατρος Νεογνολόγος, IBCLC, Διδάκτωρ σε θέματα ύπνου παιδιών
-Θεατρικό Παιχνίδι / Δίχως Ωμέγα
-Μουσικό οργανικό σύνολο μαθητών / Μουσικό Σχολείο Λάρισας
Δεκατιανό πικ νικ στην αυλή του μουσείου /Ομάδα μαμάδων ν. Λάρισας Ομάδα μητρικού θηλασμού και προστασίας της μητρότητας Λάρισας. Είσοδος ελεύθερη.
ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ
Ο Σύλλογος Γυναικών περιοχής Συκουρίου με αφορμή τη γιορτή της μητέρας διοργανώνει εκδήλωση αύριο Κυριακή 7 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στον χώρο της Βιβλιοθήκης Συκουρίου. Ομιλήτρια είναι η κ. Τζένη Γαλάνη, ψυχοθεραπεύτρια και οικογενειακή σύμβουλος. Το θέμα της ομιλίας είναι «Μάνα, μητέρα, μαμά, η δύναμη της μητρικής αγάπης» με ιδιαίτερη αναφορά στα όρια της δοτικότητας της σημερινής μητέρας προς το παιδί της. Παράλληλα θα λειτουργήσει και έκθεση ζωγραφικής των παιδιών του Νηπιαγωγείου Συκουρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass