ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ

Εορτάστηκε το Αγιο Πνεύμα

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2017 22:10

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη, αλλά και με μεγάλη συμμετοχή πιστών, τιμήθηκε από την "ΕΠΙΛΕΚΤΟ - Κλωστοϋφαντουργία ΑΕΒΕ" των Αφών Δοντά, η γιορτή του Αγίου Πνεύματος στον ομώνυμο ιερό ναό που βρίσκεται στον προαύλειο χώρο του εργοστασίου στα Φάρσαλα.

Πολλοί πιστοί από την πόλη και επαρχία Φαρσάλων, άρχισαν να συρρέουν από το πρωί στο εργοστάσιο της "ΕΠΙΛΕΚΤΟΥ" για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος.

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν θεία λειτουργία, αρτοκλασία, ομιλία του διευθυντή του εργοστασίου κ. Απόστολου Δοντά, και μικρή δεξίωση στον προαύλειο χώρο της "ΕΠΙΛΕΚΤΟΥ".

Στον χαιρετισμό του ο κ. Απόστολος Δοντάς ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία και ειρήνη και το Άγιο Πνεύμα να δίνει φώτιση, υγεία και δύναμη σε όλους για την πραγματοποίηση των οιωνδήποτε στόχων τους.

Ακολούθησε μικρή δεξίωση, για όλους τους παρευρεθέντες στην εκδήλωση, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο προαύλιο του εργοστασίου.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν οι Αφοί Δοντά με τις οικογένειές τους, εργαζόμενοι στην "ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ" και πιστοί από όλη την επαρχία Φαρσάλων.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Gallery άρθρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass