ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΣΕ ΡΑΨΑΝΗ-ΣΥΚΟΥΡΙΟ

«O πολιτισμός στέκει αγέρωχος και επιβλητικός»

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2017 17:15

Παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια παρακολούθησε εντυπωσιασμένος στο προαύλιο του Μουσείου Οίνου και Αμπέλου στη Ραψάνη ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης.

Σε μια εξαιρετική και άρτια διοργάνωση από τον Σύλλογο Γυναικών Ραψάνης όπως χαρακτήρισε την εκδήλωση ο Γιώργος Κατσιαντώνης αναδείχτηκε η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής μέσα από τους χορευτές που τίμησαν την παράδοση.

«Έχω μαγευτεί από την επιβλητική ομορφιά της Ραψάνης και από τους φιλόξενους ανθρώπους της. Έχω εντυπωσιαστεί από τον πολιτισμό της που στέκει αγέρωχος από γενιά σε γενιά. Συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης Κατερίνα Γιαννούκα, στον Δημήτρη Ζήλο, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου αλλά και σε όλους τους κατοίκους της περιοχής για τις υπέροχες εκδηλώσεις που μας χάρισαν».

Πριν αναχωρήσει για τις εκδηλώσεις του Συκουρίου, ο Γιώργος Κατσιαντώνης ξεναγήθηκε στο Μουσείο Οίνου και Αμπέλου στη Ραψάνη και δοκίμασε το εξαιρετικό, βραβευμένο κρασί της περιοχής που είναι πασίγνωστο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

«Σε όλο της το μεγαλείο αναδείχτηκε ο Πολιτιστικός θησαυρός εξαίρετη παρακαταθήκη για εμάς τους ίδιους και για τα παιδιά μας» δήλωσε ο Γιώργος Κατσιαντώνης που παρακολούθησε με ενδιαφέρον τα «Θερινά Δρώμενα» στο γήπεδο του Συκουρίου.

«Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής Συκουρίου έχει προβάλει για ακόμη μία χρονιά με άπλετη ζωντάνια τη μαγεία που έχει η παράδοσή μας» τόνισε ο βουλευτής Λάρισας που χειροκρότησε όλα τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου σε μία μοναδική διοργάνωση υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης εξήρε τη συμμετοχή όλων των κατοίκων της περιοχής αλλά και των επισκεπτών που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, και το παραδοσιακό γλέντι που ακολούθησε μετά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass