ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

Ξεκινούν τα μαθήματα

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2017 16:10

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος», με τις ευλογίες του σεβασμιοτάτου μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, ίδρυσε από πέρυσι το Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας και την Παιδική Βυζαντινή Χορωδία της Μητροπόλεώς μας. Τα μαθήματα ξεκινούν μεθαύριο Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ. στον υπόγειο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Αχιλλίου.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι δωρεάν και η διδασκαλία θα γίνεται από τον διευθυντή της Σχολής κ. Ηλία Παπαδόπουλο, πρωτοψάλτη του Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης «τα παιδιά, θα διδαχθούνε και φέτος ψαλμούς και ύμνους της εκκλησίας μας, αλλά και τραγούδια, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, στον φιλόξενο και κατάλληλα διαμορφωμένο υπόγειο χώρο του Αγίου Αχιλλίου. Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι αφενός μεν η μουσική, πνευματική και νοητική καλλιέργεια των παιδιών, η ευχάριστη γνωριμία τους με τη μουσική, η εκμάθηση και κατανόηση της θείας λειτουργίας με τρόπο προσαρμοσμένο στην παιδική αντίληψη, και αφετέρου η δημιουργία της Παιδικής Βυζαντινής Χορωδίας της Μητροπόλεώς μας. Σας παρακαλούμε, οδηγήστε τα παιδιά σας να πλαισιώσουν την ευλογημένη αυτή δραστηριότητα, η οποία εκτός των άλλων, αποτελεί τρόπον τινά προέκταση της Κατηχητικής και Ποιμαντικής φροντίδας της τοπικής μας εκκλησίας για τα παιδιά της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MENOYME SPITI

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1