ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΩΡΑ ΣΤΑ 44 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ

Στερνό αντίο για τον Τυρναβίτη Δημήτρη Γιαννώτα

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2017 16:12

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία του Τυρνάβου και γενικότερα του νομού συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον πρόωρα αδικοχαμένο 44χρονο επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννώτα ο οποίος έφυγε από ανακοπή της καρδιάς. Ο Δημήτρης Γιαννώτας άφησε πίσω του μια αγαπημένη οικογένεια με σύζυγο, δύο παιδιά και τους γονείς του.


Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στον Δήμο Τυρνάβου και εν ενεργεία μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Τυρνάβου.
Τη βαθιά τους θλίψη για την πρόωρη και αιφνίδια απώλεια του μέλους της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου Δημήτρη Γιαννώτα εκφράζουν η Nομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Ν. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας και η ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου. Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση, που υπογράφουν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνος και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου Χρ. Κατσαρός «ο Δημήτρης Γιαννώτας, υπήρξε ενεργότατο στέλεχος της παράταξής μας, αγωνιστής και υπερασπιστής των ιδεών της. Η οικογένεια της Ν.Δ. στο Ν. Λάρισας γίνεται φτωχότερη, γιατί ο Δημήτρης υπήρξε ένας άνθρωπος με ευθύ λόγο, καινοτόμες προτάσεις και ειλικρινή αισθήματα. Η ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας και η ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου, θα παρευρεθούν σύσσωμες στην κηδεία του και θα κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του. Στην οικογένειά του και τους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1