ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ, ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ LEADER

Πολωνοί «επισκέπτες» στην «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.»

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2017 16:12

Η «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.» στο πλαίσιο των διακρατικών συνεργασιών που αναπτύσσει με άλλους ευρωπαϊκούς φορείς, υποδέχθηκε πρόσφατα αντιπροσωπεία 50 ατόμων από τρεις τοπικές ομάδες δράσης της Κεντρικής Πολωνίας, Ομάδα Τοπικής Δράσης "POLCENTRUM", Ομάδα Τοπικής Δράσης "PRYM", Ομάδα Τοπικής Δράσης "PUSZCZA KOZIENICKA" και αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης των αντίστοιχων περιοχών, όπου δραστηριοποιούνται οι παραπάνω Ομάδες Τοπικής Δράσης.

 Οι συγκεκριμένες ομάδες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας και υλοποίησης δραστηριοτήτων συνεργασίας με ομάδες τοπικής δράσης του προγράμματος CLLD/LEADER άλλων χωρών, επισκέφτηκαν τα γραφεία της «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.» στην Ελασσόνα. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, απόψεων και ιδεών για τα προγράμματα LEADER που υλοποίησε σε προηγούμενες προγραμματικές περιόδους η «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.» αλλά και για το πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020 που υλοποιεί αυτή τη περίοδο.

Την αποστολή εκ μέρους του Δήμου Ελασσόνας καλωσόρισε ο αναπληρωτής δημάρχου - αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.» και ευχήθηκε με τη σειρά του εποικοδομητική συνεργασία με την αποστολή των Πολωνών.

Ακολούθησε τεχνική συνάντηση όπου η διευθύντρια και συντονίστρια του προγράμματος CLLD/LEADER κ. Σεβαστή Μπασδέκη τους έκανε ενημέρωση για τις δραστηριότητες της εταιρίας και παρουσίαση των προγραμμάτων LEADER που υλοποίησε και υλοποιεί η εταιρία. Στη συζήτηση που ακολούθησε εκφράστηκε η επιθυμία για την από κοινού υλοποίηση ενός σχεδίου διακρατικής συνεργασίας.

Η επίσκεψη της πολωνικής αντιπροσωπείας ολοκληρώθηκε με την ξενάγησή τους σε ολοκληρωμένες επενδύσεις, τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MENOYME SPITI

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1