ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Β. ΜΠΑΛΑΤΣΟ

Του επιτέθηκαν με ψαλίδι για ένα… λαγό!

Δημοσίευση: 09 Νοε 2017 19:20
Ο τραυματίας πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Β. Μπαλατσός στα γραφεία της ΚΟΘ και το ψαλίδι που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την επίθεση Ο τραυματίας πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Β. Μπαλατσός στα γραφεία της ΚΟΘ και το ψαλίδι που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την επίθεση

Δολοφονική επίθεση από λαθροθήρα και τη μητέρα του δέχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας στη Λάρισα, ο πρόεδρος της Ζ’ ΚΟΘ Ευάγγελος Μπαλατσός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από ψαλίδι στο δάκτυλο του χεριού του.

Ο δράστης, νεαρός κυνηγός από την Καλλιπεύκη, έχει συλληφθεί στο παρελθόν επανειλημμένα για παράνομο κυνήγι από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, με αποτέλεσμα να του κατασχέσουν ΙΧ και θηράματα. Η πρόσφατη σύλληψή του από το σώμα των Θηροφυλάκων για λαθροθηρία λαγού φαίνεται ότι τον εκνεύρισε και ζήτησε τηλεφωνικά εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βαγγέλη Μπαλατσό. Το ραντεβού κλείστηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, όπου ο κυνηγός προσήλθε με τη μητέρα του. Η συζήτηση κάποια στιγμή εξελίχθηκε σε λογομαχία, με τον δράστη και τη μητέρα του να επιτίθενται εν συνεχεία στον ανυποψίαστο κ. Μπαλατσό. Αν και προσπάθησαν να επέμβουν, προστατεύοντας τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ο αντιπρόεδρος Τάσος Τόλιος και η επιστημονική συνεργάτιδα της Ομοσπονδίας, το μένος των δύο ήταν τέτοιο που όχι μόνο δεν σταμάτησαν να τον προπηλακίζουν, αλλά άρπαξαν ένα ψαλίδι από γραφείο και τον τραυμάτισαν στον τένοντα του χεριού. Με την επίκληση της αστυνομίας ο λαθροθήρας ετράπη σε φυγή και αναζητείται μέχρι σήμερα, μαζί με τη μητέρα του. Το αυτόφωρο έληξε κι έτσι η δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με την υπόθεση σε τακτική δικάσιμο.

Ο Β. Μπαλατσός κατέθεσε μήνυση εναντίον τους, ενώ η δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας. Σήμερα ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας θα οδηγηθεί στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του τραύματος, ενώ η είδηση της επίθεσης εναντίον του έγινε γρήγορα γνωστή, με αποτέλεσμα να πάρει «φωτιά» το κινητό του από κυνηγούς και φίλους του από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι του εκφράζουν την συμπαράστασή τους και του απευθύνουν ευχές για ταχεία ανάρρωση.  

Ο Β. ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ

Για «δολοφονική επίθεση εναντίον του, αφού αν δεν έβαζε το χέρι, ενδεχομένως το ψαλίδι να τον τραυμάτιζε στην κοιλιακή χώρα» κάνει λόγο, σε δηλώσεις του στην «Ε» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Μπαλατσός. Ευχαριστεί όλο το κυνηγετικό σώμα για το ενδιαφέρον που επέδειξε και διευκρινίζει ότι οι δράστες ουδεμία σχέση έχουν με το κυνήγι. "Δεν ανήκουν σε κανέναν σύλλογο, γιατί δεν θέλουν να σεβαστούν και να ακολουθήσουν τους προβλεπόμενους νόμους. Ας γνωρίζουν λοιπόν ότι τόσο εγώ όσο και η διοίκηση της Ομοσπονδίας και σίγουρα το σώμα της Θηροφυλακής δεν πτοούνται από τέτοιες άνανδρες επιθέσεις. Οι τραμπουκισμοί μάς πεισμώνουν και θα συνεχίσουμε τον αγώνα να περιορίσουμε όλους αυτούς που αμαυρώνουν τον κλάδο".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass