ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 52ΧΡΟΝΟ ΨΑΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Κηδεύτηκε χθες ο Νικόλας του Πλαταμώνα

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2018 15:54

Περισσότεροι από δύο χιλιάδες άνθρωποι αποχαιρέτησαν χθες τον Νίκο Κουκάκη, τον 52χρονο ιχθυοπώλη του Πλαταμώνα και εκ των ιδιοκτητών της "Ψαροπούλας" στη Λάρισα και τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στις 3.30 μ.μ. στον ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στον Πλαταμώνα, όπου και κηδεύτηκε μέσα σε ένα βαρύ κλίμα πένθους συγγενών και φίλων που έμοιαζαν να μην έχουν συνέλθει από το σοκ για τον άδικο χαμό του στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε προχθές το απόγευμα στην παλαιά εθνική μπροστά από τη "Ρόκα".
Από νωρίς το μεσημέρι, ο παραλιακός δρόμος του Πλαταμώνα όπου και ο ιερός ναός, κατακλύστηκε από κόσμο και αυτοκίνητα, στην εκκλησία δε κατά την τελετή δεν έπεφτε καρφίτσα.
Υπήρξε ιδιαίτερα γνωστός και πολύ αγαπητός ο εκλιπών ιδιαίτερα στους Λαρισαίους αλλά και σε πελάτες του και φίλους από Πιερία και άλλες περιοχές της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας που κατά εκατοντάδες έσπευσαν να του πουν το στερνό αντίο. Κανείς στην τοπική κοινωνία, αλλά ούτε οι αρχές μπορούσαν να δώσουν εξηγήσεις για το πώς συνέβη το κακό και ένας τόσο γλυκός, ευγενικός και δραστήριος άνθρωπος έφυγε τόσο γρήγορα και τόσο άδικα από τη ζωή.
Τραγικές φιγούρες τα παιδάκια του, ο Ανδρέας και η Ματίνα, η γυναίκα του Ρόζα, ο αδελφός του Βασίλης και η αδελφή του Μαρία, ενώ η μητέρα του Σταματία απαρηγόρητη και χαροκαμένη αφού προ λίγων χρόνων είχε χάσει και τον άντρα της, τον Ανδρέα. Με μάτια βουρκωμένα όλοι οι Πλαταμωνίτες που έχαναν ένα τόσο αγαπητό μέλος της κοινωνίας, περισσότερο δε απαρηγόρητοι όλοι οι νεαροί που εργάζονταν στα ψαράδικα τόσο στον Πλαταμώνα όσο και στη Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass