Οι κυρίες της ΙΚΛ γιορτάζουν το Πουρίμ

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2018 18:27

Οι κυρίες της Ισραηλιτικής Κοινότητας, με αφορμή τη χαρούμενη εβραϊκή γιορτή «Πουρίμ» διοργανώνουν εκδήλωση την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 5.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Divani.

Το Πουρίμ οι Εβραίοι όλου του κόσμου θυμούνται και εξιστορούν το αληθινό γεγονός της σχεδιαζόμενης γενοκτονίας τους, 2.500 χρόνια πριν στην Περσία, από τον μοχθηρό πρωθυπουργό Αμμάν και γιορτάζουν τη σωτηρία τους, χάρη στο θάρρος, την πίστη και τη γυναικεία εξυπνάδα της Εβραίας βασίλισσας Εσθήρ. Τα έθιμα της γιορτής περιλαμβάνουν χαρούμενες συγκεντρώσεις, μασκαρέματα, ανταλλαγή γλυκών ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους και προσφορά βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη. 

Φέτος, μαζί με το καθιερωμένο μπαζάρ παραδοσιακών γλυκών, οι κυρίες που θα παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα … ταξίδι αναζήτησης στην τέχνη της επικοινωνίας με τίτλο: «Βαθιά ανάλυση της επικοινωνίας: Ανακαλύπτοντας τον μεγαλύτερο εχθρό του εαυτού μας» με οδηγό τον Δρ. Αλμπέρτο Αζαρία, σύμβουλο επικοινωνίας, εμψυχωτή και εξειδικευμένο εκπαιδευτή ενηλίκων. Το σεμινάριο θα διαρκέσει από τις 7 μ.μ. ως τις 8.30 μ.μ. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε δομές που έχουν ως σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία.


 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass