Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ στη Λάρισα

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2015 12:21 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Ιουν 2015 17:13

Την Λάρισα και την Θεσσαλονίκη θα επισκεφτεί η Διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού κ. Μαρία Καραμεσίνη, την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, αντίστοιχα. Σκοπός των επισκέψεων της κ. Καραμεσίνη είναι η συνέχιση και διεύρυνση των κύκλων άμεσης και αμφίδρομης επικοινωνίας ανάμεσα στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ, τα στελέχη και τους υπαλλήλους «πρώτης γραμμής» των Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης ΚΠΑ 2 σε όλη την Ελλάδα.

Ο νέος τρόπος άμεσης και αμφίδρομης επικοινωνίας της Διοίκησης με το προσωπικό του ΟΑΕΔ εγκαινιάστηκε την περασμένη Πέμπτη 18 Ιουνίου, με τη συνάντηση και την ανοικτή συζήτηση της Διοικήτριας με 27 προϊσταμένους των ΚΠΑ 2 της Περιφέρειας Αττικής και Νήσων για τις προκλήσεις, τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές υπηρεσίες του Οργανισμού σε μια μακρά χρονική περίοδο υψηλής ανεργίας. Κατά τη διάρκεια της πρώτης αυτής συνάντησης, η κ. Καραμεσίνη κατέστησε σαφές ότι η υλοποίηση των στόχων που θέτει η Διοίκηση θα πρέπει να συνοδεύεται από κατάλληλο σχέδιο υλοποίησης και χρονοδιάγραμμα, που οφείλει να λαμβάνει υπόψη τις συνθήκες λειτουργίας και τις ανάγκες στήριξης των τοπικών υπηρεσιών από την κεντρική διοίκηση. Για την εξειδίκευση του σχεδίου υλοποίησης η Διοικήτρια ζήτησε τη γνώμη και τις προτάσεις των προϊσταμένων.

Τα θέματα αυτά, μεταξύ άλλων, θα τεθούν κατά τη διάρκεια των ανοικτών συζητήσεων με τα στελέχη και τους υπαλλήλους των Περιφερειακών Διευθύνσεων και των ΚΠΑ 2 της Θεσσαλίας και της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, στις επισκέψεις που έχει προγραμματίσει η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ για την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, η κ. Μ. Καραμεσίνη θα επισκεφτεί στις 11 το πρωί της Πέμπτης τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας του ΟΑΕΔ, στην Λάρισα, διευρύνοντας τον κύκλο άμεσης και αμφίδρομης επικοινωνίας, αυτή τη φορά με τους προϊσταμένους των ΚΠΑ 2 της εν λόγω Περιφερειακής Διεύθυνσης. Στη συνέχεια, το μεσημέρι θα μεταβεί στo ΚΠΑ 2 της Λάρισας όπου θα πραγματοποιήσει ανοικτή συζήτηση με τους υπαλλήλους. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων της, η κ. Καραμεσίνη θα αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στα θέματα διαφάνειας και διαφύλαξης του δημόσιου συμφέροντος, με αφορμή έρευνα που διεξάγεται από κλιμάκιο Εσωτερικών Επιθεωρητών του Οργανισμού, στο Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, θα μεταβεί στη Σχολή ΑμεΑ του ΟΑΕΔ, στη Λακκιά, για να συμμετάσχει στη γιορτή του Συλλόγου Γονέων και να συζητήσει τα τρέχοντα προβλήματα και τις ανάγκες της σχολής με το προσωπικό και τους εκπροσώπους των γονέων.

Το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουνίου 2015, η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και θα επισκεφτεί τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και τα ΚΠΑ 2 του ΟΑΕΔ (στην οδό Δωδεκανήσου 10 και στην Πύλη Αξιού, Ταντάλου 32 και Αφροδίτης 21). Στη συνέχεια (10.30) η κ. Καραμεσίνη θα συναντηθεί με τους προϊσταμένους των ΚΠΑ 2 της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. Για το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η Διοικήτρια του Οργανισμού έχει προγραμματίσει συνάντηση και ανοικτή συζήτηση με όλους τους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ στη Θεσσαλονίκη, στο Κέντρο Ιστορίας του Μεγάρου Μπίλλη (πλατεία Ιπποδρόμου).

Σχετικά Άρθρα