ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ» ΛΑΡΙΣΑΣ

Αντιμετώπιση της προβληματικής χρήσης αλκοόλ

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2015 19:15


 

 Εκδήλωση με θέμα «Αντιμετώπιση της προβληματικής χρήσης αλκοόλ από το πολυδύναμο ψυχοδιαγνωστικό κέντρο τουΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και ώρα 18:30, στο χώρο της Θεραπευτικής Κοινότητας ΕΞΟΔΟΣ (2ο χλμ. Λάρισας - Κοζάνης).

Το Κέντρο Θεραπείας εξαρτημένων ατόμων (ΚΕΘΕΑ) έχει αναπτύξει - την τελευταία διετία - μια νέα υπηρεσία για άτομα που έχουν πρόβλημα με τη χρήση παράνομων ουσιών, αλκοόλ ή άλλες μορφές εξάρτησης και συγχρόνως αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας (Διπλή Διάγνωση). Πρόκειται για τα Πολυδύναμα Ψυχοδιαγνωστικά Κέντρα, πράξη που υλοποιείται στο πλαίσιο ΕΣΠΑ (Ε.Π. “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013”).Στο πλαίσιο αυτής της πράξης, λειτουργεί στη Λάρισα από τον Αύγουστο του 2013, το Πολυδύναμο Ψυχοδιαγνωστικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Το Πολυδύναμο Ψυχοδιαγνωστικό Κέντρο στελεχώνεται από έμπειρη διεπιστημονική ομάδα. Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν σε ανθρώπους που προσέρχονται οικειοθελώς και η ανταπόκριση στα αιτήματα για υποστήριξη είναι άμεση, χωρίς λίστα αναμονής.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση των Περιφερειακών και Τοπικών αρχών και Υπηρεσιών για την πορεία και έργο του Πολυδύναμου Ψυχοδιαγνωστικού Κέντρου, με γνώμονα την αναβάθμιση και διεύρυνση των υπηρεσιών του καθώς και την αύξηση των αποδεκτών τους.

Επίσης, τα στελέχη του Κέντρου θα παρουσιάσουν το πλαίσιο λειτουργίας της μονάδας και τον απολογισμό έργου για τη διετία που πέρασε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
epimelitirio pyrkagies
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1