Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2015 16:32

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων δέχεται καθημερινά από πολίτες της Λάρισας προσφορές τροφίμων και ενδυμάτων, με στόχο την ενίσχυση της λειτουργίας του.

 

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, γνωστή γαλακτοβιομηχανία πρόσφερε μεγάλη ποσότητα γαλακτοκομικών προϊόντων για τους άπορους που ωφελούνται από τη συγκεκριμένη δομή.

Επίσης, το ζεύγος κος Γιώργος και κα Κούλα Μπαξεβάνου πρόσφερε για ακόμα μια φορά τη στήριξή του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων. Η κα Κούλα διατηρεί αγροτεμάχιο το οποίο και εκμεταλλεύεται ειδικά για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Παρά τα 75 της χρόνια, συνεχίζει να δραστηριοποιείται προσφέροντας ποσότητες λαχανικών για τους ωφελούμενους που εξυπηρετεί η δομή, δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον της για τον συνάνθρωπο. Παρών στο αγρόκτημα ήταν στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπου συνέβαλλαν και στη συλλογή των λαχανικών.

Επιπλέον, ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. για την προσφορά προϊόντων, και συγκεκριμένα τον αντιπρόσωπο Θεσσαλίας κ. Βασίλη Νούσια.

Τον κοινωνικό τους χαρακτήρα έδειξαν και οι μαθητές του 42ου νηπιαγωγείου Λάρισας. Τα παιδιά, με τη βοήθεια του διδακτικού προσωπικού του νηπιαγωγείου, καλλιεργούν δικό τους κήπο από τον οποίο και συλλέξανε φρέσκα λαχανικά και τα προσφέρανε για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass