ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Αχιλλίου

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2018 15:36

Θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Αχίλλειο και στο Καλό Νερό των Τοπικών Κοινοτήτων Νίκης και Μύρων του Δήμου Κιλελέρ. Στην πλατεία του Αχιλλείου μετά τις θρησκευτικές τελετές πραγματοποιήθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις όπου εμφανίστηκαν τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα των συλλόγων Κιλελέρ, Νεράιδας και του Χαλκοδονίου.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στο Αχίλλειο ο δήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, τόνισε ότι «ο Δήμος Κιλελέρ αναδεικνύει με τις ενέργειές του τις θρησκευτικές εορτές που τονώνουν το χριστιανικό αίσθημα των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων και στηρίζει με κάθε τρόπο τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι κατά τόπους πολιτιστικοί σύλλογοι. Κι αυτό γιατί στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας είναι αναγκαίο οι δημότες να στηριχθούν, εκτός των άλλων, τόσο στη χριστιανική πίστη όσο και στην παράδοση της πατρίδας μας».

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έγιναν υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ και της τοπικής Κοινότητας της Νίκης. Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Δεσπόπουλος, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Ι. Μπακαλόπουλος, Ι. Πινάκα, Α. Ρεντζιάς και Α. Χατζούλης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη ΤΣ των Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων καθώς και πλήθος πιστών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1