Τέλος του μήνα η επιχορήγηση

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΔΕΔΕ- ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΕ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2018 15:20

Με τον γενικό γραμματέα Υποδομών κ. Γ. Δέδε, παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Κόκκαλη, συναντήθηκε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Ευαγγέλου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΤΚ Βερδικούσιας κ. Τσέτσιλα.

Σκοπός της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Γ.Γ. Υποδομών ήταν η επιχορήγηση του Δήμου Ελασσόνας, για την αποκατάσταση ζημιών στην ΤΚ της Βερδικούσιας και στον πρώην Δήμο Ποταμιάς, οι οποίες προκλήθηκαν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες του περασμένου χειμώνα.

Στη συνάντηση ανακοινώθηκε η δέσμευση της κυβέρνησης για χρηματοδότηση του Δήμου Ελασσόνας, με σκοπό να αντιμετωπιστούν οι ζημιές, ενώ το ποσό της επιχορήγησης αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι τέλος του μήνα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κόκκαλης δήλωσε πως «η βούληση της κυβέρνησης για βοήθεια στους δήμους της χώρας που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, είναι δεδομένη», ενώ κατέληξε λέγοντας πως «η κυβέρνηση και ο ίδιος προσωπικά παρακολουθούν όσο πιο στενά γίνεται τα προβλήματα του νομού Λάρισας».

Με τη σειρά του, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου ευχαρίστησε τους δύο κυβερνητικούς για την άμεση ανταπόκριση που έδειξαν στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές του Δήμου Ελασσόνας, σημειώνοντας πως «η πόρτα του υφυπουργού κ. Κόκκαλη είναι πάντα ανοιχτή για μένα, κάτι που διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τις επαφές μου με την κυβέρνηση για την προώθηση και την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα του δήμου μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1