Μοιράζει τρόφιμα ο Δήμος Τυρνάβου

ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΑ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2018 15:34

Διανομή νωπών προϊόντων και λοιπών ειδών θα γίνει από τον Δήμο Τυρνάβου, στους δικαιούχους ΤΕΒΑ ενταγμένους στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα και λοιπά είδη υλικής βοήθειας.

Oι δικαιούχοι ειδοποιούνται και με γραπτό μήνυμα για τις διανομές.

Η διανομή για όλους τους δικαιούχους (Δ.Κ. Τυρνάβου, Δ.Κ. Αμπελώνα και όλων των τοπικών κοινοτήτων) θα γίνει σε δύο ημέρες:

Αύριο Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 για δικαιούχους με επώνυμο από Α έως Λ από 8:30 το πρωί έως 2:30 το μεσημέρι από τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τυρνάβου (έναντι εκκλησίας Αγίου Γεωργίου).

Μεθαύριο Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 για δικαιούχους με επώνυμο από Μ έως Ω από 8:30 το πρωί έως 2:30 το μεσημέρι από τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τυρνάβου (έναντι εκκλησίας Αγίου Γεωργίου).

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να προσέλθουν με το ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ ή την αρχική αίτησή τους στο ΚΕΑ για την παραλαβή των προϊόντων, μόνο στις ορισθείσες ημερομηνίες και δεν θα υπάρξει άλλη μέρα διανομής.

Οι δικαιούχοι πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με σακούλες ή καρότσια λαϊκής ή με οποιοδήποτε μέσο και να φροντίσουν για τη μεταφορά των ειδών.

Όταν υπάρχει αδυναμία προσέλευσης, για την παραλαβή των ειδών από άλλο άτομο απαιτείται θεωρημένη εξουσιοδότηση από δημόσιο φορέα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1