Ικανοποίηση κυνηγών για τις δεσμεύσεις Φάμελλου

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2018 15:34

Για την έγκυρη υπογραφή της Ρυθμιστικής Διαχειριστικής Θήρας, έτσι ώστε να υπάρχει το εύλογο χρονικό διάστημα οργάνωσης και ενημέρωσης των Κυνηγετικών Συλλόγων, δεσμεύτηκε ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Στ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ζ΄ Κ.Ο.Θ. κ. Βαγγ. Μπαλατσό.  

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας και Θράκης και ο κ. Φάμελλος δεσμεύτηκε, επίσης, ότι θα συνεχίσει τις ενέργειες για να επιτρέπεται η θήρα του Τρυγονιού, και σε συνδυασμό με τις άρτια τεκμηριωμένες προτάσεις που κατατέθηκαν από το επιστημονικό προσωπικό των Κυνηγετικών Οργανώσεων είναι αντίθετος στην πρόταση της Επιστημονικής Επιτροπής (NAGED) της Ευρωπαϊκής Ένωσης ν’ απαγορευθεί εντελώς το κυνήγι του Τρυγονιού (επιβολή moratorium). Μετά τη συνάντηση ακολούθησε γεύμα στα γραφεία της Ομοσπονδίας με κυνηγετικά εδέσματα.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Τα θετικά αποτελέσματα της συνάντησης με τον αν. υπουργό Περιβάλλοντος κ. Φάμελλο, τα οποία σε συνδυασμό με το πλήθος των μελετών και των εργασιών για την κάρπωση, την πληθυσμιακή κατάσταση των θηραματικών πληθυσμών έχουν κατατεθεί στο Υπουργείο από το επιστημονικό προσωπικό της Κ.Σ.Ε. συζητήθηκαν στην ετήσια γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της Ζ΄Κ.Ο.Θ. κ. Β. Μπαλατσός ευχαρίστησε θερμά τον υπουργό για τις θέσεις του και τη στάση του απέναντι στον κυνηγετικό κόσμο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον δίαυλο επικοινωνίας που έχει ανοίξει μεταξύ των Κυνηγετικών Οργανώσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος καθώς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, εκπροσωπούμενοι επάξια από τον τμηματάρχη Δ/νσης Θήρας του ΥΠΕΝ κ. Νίκο Μπόκαρη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass