Αντάμωμα των Τζουξανιωτών

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2018 15:30

Αντάμωμα Τζουξανιωτών διοργανώνει ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Δήμητρας το Σάββατο 21 Ιουλίου, στις 9 μ.μ., στην πλατεία της Δήμητρας, με ιδιαίτερη σημασία μάλιστα, μιας και το 2018 αποτελεί ιδιαίτερη χρονιά για τον Σύλλογο, καθώς φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής και παρουσίας στα δρώμενα του χωριού.

Τρεις δεκαετίες πολύμορφης δραστηριότητας, όπου διαφορετικές γενιές ανθρώπων πορεύτηκαν μέσα από αυτήν την προσπάθεια. Τρεις δεκαετίες που προσέθεσαν εκατοντάδες όμορφες αναμνήσεις. Παράλληλα, η εκδήλωση θα είναι αφορμή για ν’ ανταμώσουν όλοι οι Τζουξανιώτες, να θυμηθεί ο καθένας πολλούς και πολλά που τους συνδέουν μεταξύ τους και με το χωριό.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από το μεγάλο και το μικρό χορευτικό, απονομή αναμνηστικών σε παλιούς προέδρους, χορευτές, χοροδιδασκάλους του Συλλόγου, ενώ θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα των Βασίλη Μπαλογιάννη (κλαρίνο), Χρήστου Αγριόδημου (τραγούδι), Κώστα Μπαλογιάννη (πλήκτρα), Γιώργου Μαγαλιού (κρουστά, τραγούδι), Δημήτρη Σκότη (λαούτο, μπουζούκι, τραγούδι).

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1