Μαζικό σάλτο λαθρεπιβατών από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ

ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΩ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΕΦΘΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΖΟΥΡΛΟΥ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2018 22:14
Η εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που ακινητοποιήθηκε χθες στο Μεζούρλο Η εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που ακινητοποιήθηκε χθες στο Μεζούρλο

Λάθρα θέλησαν να ταξιδέψουν δεκάδες μετανάστες οι οποίοι έθεσαν μάλιστα τη ζωή τους σε κίνδυνο σαλτάροντας από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ ενώ αυτή βρισκόταν σε κίνηση την ώρα που έφθανε στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μεζούρλου.

Τουλάχιστον 30 μετανάστες επιβιβάστηκαν λάθρα στην εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που μετέφερε σιτάρι από τη Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό την Καρδίτσα. Λίγο μετά τις 11 χθες το πρωί και ενώ η αμαξοστοιχία του ΟΣΕ έφθανε στον Σταθμό του Μεζούρλου οι δεκάδες λαθρεπιβάτες έγιναν αντιληπτοί από υπαλλήλους του Οργανισμού με αποτέλεσμα, ένας – ένας να σαλτάρουν από τα βαγόνια ενώ το τρένο βρισκόταν σε κίνηση.

Όταν η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε στον Σταθμό του Μεζούρλου κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της οποίας προσήγαγαν τουλάχιστον 11 λαθρεπιβάτες οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς όπως διαπιστώθηκε ήταν μετανάστες που έχουν καταθέσει αίτηση ασύλου.

Να σημειωθεί ότι είναι ευρέως διαδεδομένη η πρακτική ξένων υπηκόων να ταξιδεύουν λάθρα με εμπορικές αμαξοστοιχίες ενώ συχνά είναι επίσης και τα δυστυχήματα. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί θάνατοι λαθρεπιβατών που κεραυνοβολήθηκαν από το ηλεκτροκίνητο δίκτυο του ΟΣΕ ενώ πρόσφατα ξένος υπήκοος έχασε τη ζωή του μετά από ακρωτηριασμό. Ο νεαρός λαθρεπιβάτης εγκλωβίσθηκε μεταξύ δύο βαγονιών στην προσπάθειά του να πηδήξει από την αμαξοστοιχία την ώρα που αυτή μείωσε ταχύτητα ενώ εισερχόταν στη Λάρισα στο ύψος της οδού Αεροδρομίου.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass