Γιορτή ντόπιων σπόρων αύριο στην Ανατολή Αγιάς

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΛΙΤΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2018 15:54

Το Πελίτι Λάρισας και η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Κισσάβου, διοργανώνουν αύριο, Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2018 την 9η Πανθεσσαλική Γιορτή Ντόπιων Σπόρων η οποία θα λάβει μέρος στους χώρους της Ιεράς Μονής, στην Ανατολή Αγιάς.

Στην γιορτή, που έχει σκοπό τη διάσωση και διάδοση των παλιών παραδοσιακών ποικιλιών σπόρων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν σπόρους από διάφορα λαχανικά. Θα ενημερωθούν επίσης για τις νέες νομοθεσίες που ισχύουν στην Ευρώπη για τους σπόρους, από την κ. Βάσω Κανελλοπούλου, συγγραφέα και δημοσιογράφο ειδικευμένη σε θέματα περιβάλλοντος.

Παράλληλα θα λειτουργεί αγορά βιολογικών προϊόντων, έκθεση φωτογραφίας από αγρότες που σώζουν σπόρους σε Ινδία και Βραζιλία και ξενάγηση στους χώρους της Ιεράς Μονής.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει ελεύθερο γεύμα υπό τους ήχους του εργαστηρίου παραδοσιακής μουσικής «Μελωδία».

Στο πλαίσιο της ανταλλαγής και αντί εισιτηρίου, μπορείτε να φέρετε τρόφιμα μακράς διάρκειας, ζάχαρη, καφέ, χαρτικά, απορρυπαντικά που θα προσφερθούν στον Ξενώνα «Άργισσα» του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1