Να γίνει τώρα ο δρόμος Φαρσάλων – Λάρισας

* ΚΑΛΕΣΜΑ – ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ * ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2018 15:10

Κινητοποίηση για να διαδηλώσουν την αποφασιστικότητά τους να γίνει «εδώ και τώρα» ένας ασφαλής αυτοκινητόδρομος που θα συνδέει τη Λάρισα με τα Φάρσαλα, διοργανώνουν πολίτες και φορείς των Φαρσάλων αύριο Κυριακή στις 11.30 το πρωί στην είσοδο της πόλης (απέναντι από το γήπεδο).

Ένας κατά κοινή ομολογία δρόμος- καρμανιόλα επανέρχεται συχνά στην επικαιρότητα είτε με οδυνηρό τρόπο, με αφορμή κάποιο από τα πολλά –και συχνά θανατηφόρα- τροχαία δυστυχήματα, είτε με εκείνο των πολιτικών ανακοινώσεων ή υποσχέσεων για την κατασκευή του, η οποία όμως ουδέποτε ολοκληρώνεται…

Στο πλαίσιο αυτό οι Φαρσαλινοί αποφάσισαν να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, διεκδικώντας το αυτονόητο για τους ίδιους και τα παιδιά τους: Να μετακινούνται με ασφάλεια.

Στο κάλεσμα που απευθύνεται, το μέλος της επιτροπή πρωτοβουλίας κ. Κων. Τύμπας αναφέρει σχετικά: «Η κατασκευή του δρόμου είναι ζήτημα κεντρικής προτεραιότητος. Είναι ζήτημα που λιμνάζει εδώ και πολλά χρόνια. Οι υποσχέσεις δίνουν και παίρνουν, οι γραφειοκρατικές παλινωδίες ουκ ολίγες, οι μελέτες περιφέρονται εδώ και 10 χρόνια σχεδόν στους διαδρόμους του Υπουργείου Υποδομών - Μεταφορών και Δικτύου και των τριών κυβερνήσεων. Ποιον και τι απ' όλα να πιστέψουμε; Ο δρόμος κατάντησε "Γεφύρι της Άρτας". Ένας δρόμος-καρμανιόλα, που στοίχισε τη ζωή σε πολλούς συνανθρώπους - χύθηκε αίμα. Ένας δρόμος στενός, με πολλές στροφές, με ελλιπή φωτισμό. Μια διαρκής απειλή για την ασφάλεια όλων. Ένας δρόμος γεμάτος εικονοστάσια. Εδώ τίθεται το ερώτημα: Εμείς κάναμε ή κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας; Γι' αυτό, λοιπόν, αύριο Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, στις 11.30, στα πρώτα φανάρια (έναντι Γηπέδου) διατρανώνουμε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας, που ελπίζουμε να είναι γόνιμες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1