Πλευρικά διόδια στο Κιλελέρ

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2018 15:16

Η λειτουργία του πλευρικού σταθμού διοδίων του Κιλελέρ, για όσους επιχειρούν να κινηθούν στο ρεύμα προς Αθήνα, θα αρχίσει μεθαύριο Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι.

Όπως ανακοίνωσε η "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου" οι τιμές των διοδίων τελών στον εν λόγω Πλευρικό Σταθμό διαμορφώνονται ως εξής:

Κατηγορία 1  Κατηγορία 2  Κατηγορία 3  Κατηγορία 4

1,70    2,40    5,90    8,30

Στον Πλευρικό Σταθμό Διοδίων του Κιλελέρ - ο οποίος διαθέτει δύο λωρίδες, μία με κερματοδέκτη και μία για χρήση από τους συνδρομητές στο ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμής διοδίων eWay - έχει εγκατασταθεί το ολοκληρωμένο σύστημα συλλογής διοδίων, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μπάρες και φωτεινούς σηματοδότες, όπως ακριβώς και στους υπόλοιπους Σταθμούς Διοδίων.

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου εφιστά την προσοχή των οδηγών στη λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη και της μπάρας κατά τη διέλευσή τους από τις λωρίδες των σταθμών διοδίων και τους ευχαριστεί για τη συμβολή τους στην ομαλή λειτουργία του.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410-741.440 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1