Επετειακές εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια» της Λάρισας

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2018 15:10

Την απελευθέρωσή της από τον τουρκικό ζυγό, στις 31 Αυγούστου 1881, γιορτάζει η Λάρισα με εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν σήμερα Κυριακή και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2018» έχει ως εξής:

Σήμερα Κυριακή στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Σωτήρος (συνοικία Αβέρωφ) στις 10 π.μ.: Άφιξη επισήμων. Έναρξη επίσημης δοξολογίας, χοροστατούντος εκπροσώπου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου και εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας από τον σύμβουλο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, Απόστολο Ρούντο. Επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο της επιτύμβιας πλάκας. Κατάθεση στεφάνων. Ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων.

TETAΡΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Κεντρική πλατεία ώρα 21.00: Συναυλία από την μπάντα της 1ης Στρατιάς.

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας, ώρα 18:00: Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ Βετεράνων και Νυν παικτών της Ποδοσφαιρικής Ομάδας «Ομόνοια» Πυροβολικών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Ώρα 9:00 – 13:00: Αιμοδοσία στο 22ο Δημ. Σχολείο (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 22ου Δ.Σ. και Νηπιαγωγείου – Μορφωτικός Σύλλογος Πυροβολικών). Ωρα 21:00 - πλατεία Ελευθερίας: Παραδοσιακή βραδιά με τραγούδια και χορευτικά συγκροτήματα με τη συμμετοχή του Μορφωτικού Συλλόγου Πυροβολικών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Ώρα 11:30: Ποδηλατοδρομία (εκκίνηση από το 22ο Δημοτικό Σχολείο, τερματισμός πλατεία Ελευθερίας-Πυροβολικά, με ελεύθερη συμμετοχή). Ώρα 21:00 – πλατεία Ελευθερίας: Έντεχνη Λαϊκή Βραδιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass