«Υποκλέψατε την ψήφο των κτηνοτρόφων»…

Ο Μάξ. Χαρακόπουλος απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2018 16:32

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτης, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν είχα πάρει τοις μετρητοίς τις δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας ότι είναι η τελευταία φορά που ασχολείται μαζί μου. Τι αξία, άλλωστε, έχουν οι διαβεβαιώσεις του ΣΥΡΙΖΑ; Φαίνεται, λοιπόν, ότι η απήχηση της επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γρεβενά, όπου τον συνόδεψα, και η θερμή υποδοχή του από τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους ενόχλησε τους “συντρόφους” του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που εκπληρώνοντας κομματικό καθήκον εξαπέλυσαν μια ακόμη επίθεση στο πρόσωπό μου. Αιτία, η αναφορά μου στην προσφώνησή μου στη Δεσκάτη, στα προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων, που διογκώθηκαν με την κυβέρνηση της “πρώτης φοράς αριστερά” και κυρίως, η διαπίστωση ότι πλέον προσβλέπουν στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επίλυσή τους.

Οι κρυπτόμενοι από τους κτηνοτρόφους βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με περισσό θράσος, αντί να απολογηθούν για τα έργα και τις ημέρες τους στον πρωτογενή τομέα, που οδήγησε και στην “καρατόμηση” του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, φωνασκούν. Θυμίζουν τη λαϊκή ρήση “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”!

Οι αγρότες, όμως, και οι κτηνοτρόφοι γνωρίζουν αν αυξήθηκαν η φορολόγηση και οι ασφαλιστικές τους εισφορές. Γνωρίζουν αν καταργήθηκε το “αγροτικό πετρέλαιο”. Γνωρίζουν ότι η εξισωτική αποζημίωση έγινε φιλοδώρημα! Δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς “δύο γκλίτσες γράμματα” για να κατανοήσει ότι με τα λεφτά της εξισωτικής των κτηνοτρόφων κάνετε... κοινωνική πολιτική, μοιράζοντας ψίχουλα εξισωτικής δεξιά κι αριστερά.

Αλλά “σύντροφοι”, για την ταμπακιέρα ούτε κουβέντα; Ο πυρήνας της κριτικής μου -και αυτό που καίει τους κτηνοτρόφους- ήταν για την κατάρρευση των τιμών στο αιγοπρόβειο γάλα λόγω αθρόων εισαγωγών. Αν κάτι τέτοιο είχε συμβεί επί κυβέρνησης ΝΔ, καθημερινά θα ήταν πρώτη είδηση στις τηλεοράσεις οι διαμαρτυρίες κτηνοτρόφων που χύνουν γάλατα. Όπως πρώτη είδηση ήταν η τιμή του φρέσκου γάλακτος μέχρι την παραίτησή μου από τη θέση του υπουργού αναπληρωτή Αγροτικής Ανάπτυξης, όταν ενορχηστρώθηκε η επιμήκυνση της διαρκείας ζωής του. Αυτή που εσείς δήθεν θα επαναφέρνατε στις 5 ημέρες, καταγγέλλοντας συμφέροντα, και τελικά “κατάπιατε” τις διαβεβαιώσεις σας και το κάνατε αορίστου διαρκείας! Τσιμουδιά, λοιπόν, στην ανακοίνωσή σας για τις εισαγωγές και τις ελληνοποιήσεις γάλακτος και τα “βαφτίσια” φέτας! Αλλά το... αμέριστο ενδιαφέρον σας για ελέγχους και πάταξη των παρανομιών φαίνεται και από την ενίσχυση του ελεγκτικού μηχανισμού. Όπως αποκαλύφθηκε, μετά από ερώτησή μου, έως το 2017 μόλις 6 είναι οι κτηνίατροι που προσλάβατε πανελλαδικά σε σύνολο πλέον των 21 χιλιάδων διορισμών. Άλλες ήταν οι προτεραιότητές σας! Αυτοί, όμως, δεν επαρκούν ούτε για τα κενά της Λάρισας.

Υποκλέψατε την ψήφο των κτηνοτρόφων «τάζοντας λαγούς με πετραχήλια». Σύντομα, στην κάλπη, θα εισπράξετε την απάντηση για την κοροϊδία και τον εμπαιγμό που τους επιφυλάξατε!

ΥΓ. Στην προκειμένη περίπτωση θα ήταν προτιμότερο για εσάς να ακολουθήσετε το παράδειγμα των βουλευτών σας. Τη... σιωπή των αμνών!»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass