«Ο λαός της Λάρισας καταδικάζει τις ακροδεξιές παρεκτροπές»

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΗΜ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2018 15:28

«Ο λαός της Λάρισας καταδικάζει τις ακροδεξιές παρεκτροπές» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σε ανακοίνωσή του με αφορμή τη συμπεριφορά του αντιπεριφερειάρχη Δημ. Παπαδημόπουλου.

Αναλυτικότερα όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας καταγγέλλει τη ρατσιστική συμπεριφορά του αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, Δ. Παπαδημόπουλου, εναντίον αλλοδαπών εργατών, την Παρασκευή 31-8-2018.

Δεν μας προκαλεί έκπληξη το ρεσιτάλ ξενοφοβίας, ρατσισμού και χειροδικίας ενάντια στους εργαζόμενους σε έργα του Δήμου Λάρισας, αλλά και μισαλλοδοξίας εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, με εκφράσεις όπως «Συριζαίος ή Αλβανός είσαι;», «γαμ… Συριζαίοι», «δεν υπάρχει κανένας άνδρας εδώ», κλπ. Φρόντισε ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να καλλιεργήσουν το έδαφος προκειμένου να εκδηλωθούν οι πάσης φύσεως ακροδεξιές απόψεις.

Ο κ. Βορίδης προσδιόρισε άλλωστε την Αριστερά με τις «ελαττωματικές ιδέες» ως τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο. «Ουδέν κακόν αμιγές καλού». Το παραλήρημα Παπαδημόπουλου ενόχλησε όλους σχεδόν τους συγκεντρωμένους. Ο δημοκρατικός κόσμος της Λάρισας, ως φαίνεται, δεν ανέχεται ακροδεξιές ασχήμιες και παρεκτροπές από τη δημοκρατική ομαλότητα.

Η απάντησή τους εκφράστηκε παντοιοτρόπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις καθημερινές συζητήσεις. Ως ΣΥΡΙΖΑ, εμπιστευόμαστε τα δημοκρατικά αισθήματα του λαού της Λάρισας. Άλλωστε, αποτελούν εχέγγυα για τη διασφάλιση της Δημοκρατίας στην περιοχή.

Τα αντανακλαστικά που επέδειξε ο κ. Αγοραστός παραλληλίστηκαν με το λαϊκό αίσθημα. Περιμένουμε από τον κ. περιφερειάρχη να προσδιορίσει συγκεκριμένα αυτό που τον ενόχλησε, για να μην βρίσκουν έδαφος οι κακόβουλες απόψεις, ότι υπάρχουν προσωπικές διαφορές μεταξύ τους. Το θέμα είναι πολιτικό και οι διευκρινίσεις πρέπει να είναι πολιτικές» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1