Για απαξίωση καταγγέλλει την κυβέρνηση το ΕΚΛ

ΖΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΑΣ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2018 15:30

Για αδιαφορία καταγγέλλει την κυβέρνηση το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, με αφορμή τον χειρισμό της υπόθεσης των αποζημιώσεων των 144 απολυμένων της πρώην ΕΑΣ Λάρισας.

Αναλυτικότερα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διά στόματος της υφυπουργού Οικονομικών κ. Παπανάτσιου, με την οποία είχαμε συναντηθεί τον Δεκέμβρη του 2016, μας έδωσε υπόσχεση ότι θα κατέθετε σχετική νομοθετική ρύθμιση για όλους τους απολυμένους και απλήρωτους εργαζόμενους των πρώην ΕΑΣ, όλης της χώρας στις αρχές του 2017.

Όμως στην πράξη η κοροϊδία της κυβέρνησης πάει σύννεφο προς τους 144 απολυμένους και απλήρωτους της πρώην ΕΑΣ Λάρισας, αλλά και τους απολυμένους όλων των άλλων ΕΑΣ, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 5 χρόνια.

Και όχι μόνο δεν έχει δώσει λύση στο πρόβλημα η κυβέρνηση, αλλά επιδεικνύει και μια προκλητική απαξίωση απέναντι στα αιτήματα του ΕΚΝΛ και των απολυμένων της πρώην ΕΑΣ, για μια συνάντηση για να συζητηθεί η λύση του προβλήματος, τόσο η υπουργός Εργασίας κ. Αχτσιόγλου αφού από τις 7 Μάρτη 2018, που υποβάλαμε σχετικό έγγραφο αίτημα για συνάντηση, απαξιεί να απαντήσει, δίνοντάς μας να καταλάβουμε τι εννοούσε ο πρωθυπουργός στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο, όταν έλεγε για ανοικτές πόρτες των υπουργείων και ανοιχτά αυτιά.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλλει αυτή την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης και ζητά άμεσα να γίνει η συνάντηση που ζήτησε με την υπουργό Εργασίας και να δοθεί λύση στο πρόβλημα των απολυμένων και απλήρωτων της ΕΑΣ Λάρισας, αλλά και των άλλων ΕΑΣ (Ελασσόνας, Φαρσάλων), του νομού και όλης της χώρας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1