Αιτήματα τριτέκνων στον δήμαρχο Φαρσάλων

ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΗ, ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 15:20

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων πραγματοποίησε την εθιμοτυπική επίσκεψή του στον δήμαρχο Άρη Καραχάλιο, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου με τον Σύλλογο και συνοδεύτηκε όπως πάντα από την κατάθεση αιτημάτων του Συλλόγου προς τον δήμαρχο.

Τα αιτήματα που περιλαμβάνονται στο φετινό υπόμνημα του Συλλόγου Τριτέκνων αφορούν στα εξής θέματα:

α. Χρήση του δικαιώματος που παρέχει ο ψηφισθείς νόμος 4368/2016 για μείωση (50%) αυξάνοντας το όριο του οικογενειακού εισοδήματος ή -την απαλλαγή, από τέλη καθαριότητας, φωτισμού, τέλη Ύδρευσης και αποχέτευσης,

β. Εγγραφή στους παιδικούς- βρεφονηπιακούς σταθμούς των τέκνων γονέων με τρία παιδιά με τις ίδιες προϋποθέσεις (προτεραιότητα και δίδακτρα) που ισχύουν και για τους πολύτεκνους.

γ. Μείωση ή απαλλαγή για τη συμμετοχή στα αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα και προγράμματα των νομικών προσώπων του Δήμου (σχολή Μουσικής, κ.λπ.).

δ. Οικονομική χορήγηση από τα ευρωπαϊκά ή εθνικά προγράμματα για παροχή φιλανθρωπικού έργου και εκπλήρωση του έργου και των σκοπών του συλλόγου μας.

Ο δήμαρχος Φαρσάλων διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει άμεσα στην επαύξηση της μείωσης των τελών ύδρευσης – καθαριότητας –ηλεκτροφωτισμού και θα μελετήσει σοβαρά τη δυνατότητα υλοποίησης των υπολοίπων αιτημάτων.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1